Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα Επιμελητήρια Φωκίδας και Βοιωτίας στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Τα Επιμελητήρια Φωκίδας και Βοιωτίας στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Συνεχίζεται με σημαντικές συμμετοχές το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων της περιφέρειας για τη συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην παράλληλη Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, […]

Συνεχίζεται με σημαντικές συμμετοχές το ενδιαφέρον φορέων και επιχειρήσεων της περιφέρειας για τη συμμετοχή στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας και στην παράλληλη Έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου, με την απόφαση από το Επίμελητήριο Φωκίδας να συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση που θα γίνει στο Ζάππειο στις 19-21 Οκτωβρίου 2018. Συνάντηση για το θέμα αυτό είχαν ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, γενικός διευθυντής της MACT Media Group, με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου της Φωκίδας κ. Βασίλειο Αυγερινό, κατά την οποία συζήτησαν και συμφώνησαν το πλαίσιο της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φωκίδας στο συνέδριο και στην έκθεση, καθώς ήδη έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον οι επιχειρήσεις της περιοχής. Συνάντηση είχε ο κ. Καραχρήστος και με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου της Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, καθώς και το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα συμμετάσχει στο συνέδριο και στην έκθεση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024