Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Avaton Luxury Hotel & Villas βραβεύθηκε με Green Key

Το Avaton Luxury Hotel & Villas βραβεύθηκε με Green Key

Tο Avaton Luxury Hotel & Villas, μέλος της Relais & Châteaux βραβεύτηκε με το International Environmental Award: Green Key.Το σήμα ποιότητας Green Key είναι το κορυφαίο διεθνές πρόγραμμα στον τομέα […]

Tο Avaton Luxury Hotel & Villas, μέλος της Relais & Châteaux βραβεύτηκε με το International Environmental Award: Green Key.Το σήμα ποιότητας Green Key είναι το κορυφαίο διεθνές πρόγραμμα στον τομέα της περιβαλλοντικής ευθύνης και της βιώσιμης λειτουργίας της τουριστικής βιομηχανίας. Η βράβευση αυτή πιστοποιεί τις ενέργειες του Avaton Luxury Hotel & Villas με στόχο τη βιώσιμη περιβαλλοντική διαχείριση νερού, ενέργειας, απορριμμάτων καθώς και τη συμβολή στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Αποστολή του Avaton Luxury Hotel & Villas είναι όχι μόνο η διαμονή και η παροχή πολυτελών υπηρεσιών στους επισκέπτες του αλλά και η διασφάλιση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και αειφορίας του τόπου, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Το Avaton Luxury Hotel & Villas στο πλαίσιο επίτευξης των στόχων του για την βιωσιμότητα και την αειφορία του περιβάλλοντος και τις κοινωνίας συνεργάζεται με διάφορες ελληνικές και διεθνής ΜΚΟ, όπως ο Αρκτούρος, η Slow Food και η Ethic Ocean, αλλά και τις τοπικές κοινότητες Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης και Ιερισσού για την διατήρηση της παράδοσης και την ενίσχυση πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Όπως δήλωσε η ξενοδόχος του Avaton Luxury Hotel & Villas, κα. Ναταλία Χαντζή, “η αειφορία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την συνέχιση της καινοτόμου πορείας μας με γνώμονα τον επισκέπτη και τον πλανήτη”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024