Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAirline Training Center

Airline Training Center

Airline Training Center

Επιθυμούμε η Γνώση να γίνει Πράξη
και η Πράξη Έργο παραγωγικό στο χώρο εργασίας

Το A.T.C Airline Training Center δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την άρτια και εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της τουριστικής / Αεροπορικής βιομηχανίας για την απόκτηση του πτυχίου IATA/UFTAA.

Η οργάνωση σπουδών και η προετοιμασία του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές-κατευθύνσεις της ΙΑΤΑ σε συνδυασμό με τις ανάγκες και δυνατότητες των υποψηφίων. Εμπειρία – Ποιότητα – Οργάνωση είναι η βάση πάνω στην οποία χτίσαμε την προσπάθεία μας.

Ο χώρος, οι εκπαιδευτές και το πρόγραμμα στοχεύουν στην πλήρη κατανόηση του αντικειμένου, την πρακτική γνώση και την σίγουρη επιτυχία των υποψηφίων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των Τουριστικών Πρακτορείων, μας κατευθύνει έτσι ώστε η προετοιμασία των υποψηφίων να μην αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του πτυχίου ΙΑΤΑ/UFTAA αλλά και στην πρακτική κατάρτιση του αντικειμένου .

Ας εξετάσουμε όμως (περιληπτικά) κάθε πρόγραμμα σπουδών ξεχωριστά.

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ
Ψάχνεις για την πιο άμεση , δυναμική και ασφαλή επαγγελματική διέξοδο;

To Airline Cabin Crew Training E-Course, το νέο πρόγραμμα e-learning της Airline Training Center σε προετοιμάζει σε 4 μόλις μήνες για την απόκτηση του πτυχίου μέλους πληρώματος καμπίνας της ΙΑΤΑ, είτε με παρακολούθηση στους χώρους της A.T.C, είτε με εκμάθηση εξ αποστάσεως μέσω INTERNET!

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο κατευθύνει την πορεία κάθε υποψηφίου μας , του ανοίγει τις πόρτες για όλες τις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου και του δείχνει το δρόμο για μία επαγγελματική πορεία που θα τον απογειώσει !

Στην Airline Training Center , η γνώση γίνεται πράξη , και η πράξη έργο σε ένα από το πιο δυναμικά επαγγελματικά πεδία του σήμερα.

Aνοιξε τα φτερά σου για την νέα σου καριέρα σε 4 μήνες με εισιτήριο την A.T.C ! !

To Airline Cabin Crew Training περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:

  • Εισαγωγή στη αεροπορική βιομηχανία και την τεχνολογία αεροσκαφών
  • Συντονισμό και επικοινωνία μελών πληρώματος
  • Υπηρεσίες και διαχείριση επιβατών
  • Ιατρική κατάρτιση και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών
  • Διαχείριση επικίνδυνων υλικών
  • Διαδικασίες ασφάλειας και υπηρεσίες πτήσεων

E-LEARNING COURSES:

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας  μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, το A.T.C. – Airline Training Center δίνει την δυνατότητα απόκτησης του εγκεκριμένου πτυχίου, μέσω 24ώρης εκπαίδευσης, τύπου e-learning .

IATA/UFTAA International Travel and Tourism Training Programme

Η I.A.T.A έχει συνεργαστεί με το University of Cambridge International Examinations (CIE) για την μεταξύ τους αναγνώριση των πτυχίων Τravel and Τourism programmes.

Το Πανεπιστήμιο Cambridge in England, CIE, είναι ένα από τα πιο διάσημα παγκοσμίως με εξαιρετικό πρεστιζ σε επίπεδο εκπαίδευσης . Η IATA / UFTAA έχει τα περισσότερα qualification σε επίπεδο επαγγελματιών ανά τον κόσμο από άλλο φορέα.

Οι επιτυχείς πτυχιούχοι του IATA/UFTAA`s Foundation course θα απονέμονται 2 Diplomas : ένα I ATA/UFTAA Foundation Diploma και ένα Cambridge Standard Diploma in Travel and Tourism . Η σειρά μαθημάτων IATA/UFTAA Foundation course προσφέρετε σε Αγγλικά , Γαλλικά και Ισπανικά .

IATA/UFTAA FOUR LEVEL CAREER PATH PROGRAMME

Επίπεδo 1: Foundation

Τι μπορούμε να διδαχθούμε

  • Εκμάθηση κρατήσεων και ταξιδιωτικών συμφωνιών.
  • Υπολογισμός και κατασκευή αεροπορικών ναύλων.
  • Συμπλήρωση ταξιδιωτικών εγγράφων και εντύπων σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές της ΙΑΤΑ.
  • Απαντήσεις πάνω στην πελατειακή ζήτηση, υπολογισμός τιμών επεξήγηση και ανάλυση συμφωνιών τουριστικών πακέτων.
  • Ανάλυση και εκμάθηση μέσων και γνωστικών πεδίων που εξασφαλίζουν την επιτυχή αντιμετώπιση της πελατειακής ζήτησης κατά την χρονική στιγμή της πώλησης του προϊόντος.
  • Κατανόηση της χρησιμότητας του ρόλου της ηλεκτρονικής πληροφόρησης μέσα από την χρησιμοποίηση των Συστημάτων Κρατήσεων και του Internet

Επίπεδο 2: Consultant

Tα 9 κεφάλαια του Consultant Level θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ακόμη πιο περίπλοκες επιχειρησιακές κινήσεις μέσα από το πρίσμα του συμβούλου στην πώληση του τουριστικού και ταξιδιωτικού προϊόντος. Με την επιτυχή συμμετοχή σας και στις δύο φάσεις των εξετάσεων( two-paper examination), αποκτάτε τον τίτλο IATA/UFTAA International Travel and Tourism Consultant Diploma .

Σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να χρησιμοποιείται τον τίτλο του “CTTC” (Diploma in Travel and Tourism Consulting) μετά την αναγραφή του ονόματος σας.Ο συνδυασμός απόκτησης του Consultant Diploma και του IATA/UFTAA International Travel and Tourism GDS Proficiency Certificate σας καταστεί άμεσα κατόχους του IATA/UFTAA International Travel and Tourism Advanced Consultant Diploma . Tο δίπλωμα αυτό πιστοποιεί υψηλό δείκτη τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών γνώσεων του αντικειμένου που θεωρείται απαραίτητος στον επαγγελματικό χώρο της τουριστικής και ταξιδιωτικής αγοράς.

Απαιτούμενες Προϋποθέσεις :

Την κατοχή του Foundation Diploma ή του Standard Diploma σύμφωνα με το προηγούμενο πρόγραμμα της IATA/UFTAA , όπως επίσης και επαγγελματική προϋπηρεσία.

Επίπεδo 3: Management

Tα 7 κεφάλαια του Management Level σας προετοιμάζουν επιτυχώς για υψηλότερες θέσεις στην οργάνωση και διοίκηση μιας τουριστικής επιχείρησης όπως Οικονομικού Συμβούλου, Διευθυντή Προσωπικού , Διευθυντή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.

Με την επιτυχή συμμετοχή σας και στα δύο επίπεδα εξετάσεων( two-paper examination), αποκτάτε το δίπλωμα του IATA/UFTAA International Travel and Tourism Management Diploma . Σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το τίτλο “Dip TT (Mgt)” μετά την αναγραφή του ονόματος σας.

Απαιτούμενες Προϋποθέσεις:

Επαγγελματική προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών ως διοικητικό στέλεχος καθώς και καλή γνώση των Συστημάτων Κρατήσεων GDS/CRS.

Ποιοι μπορούν να το αποκτήσουν

  • Προσωπικό επιπέδου διοίκησης σε όλα τα τμήματα μια τουριστικής επιχείρησης

Επίπεδo 4: Senior Management

Το επίπεδο αυτό της εκπαίδευσης αποτελεί την υψηλότερη βαθμίδα απόκτησης γνώσεων του γνωστικού αντικειμένου. Tα πέντε κεφάλαια του Senior Management Level σας προετοιμάζουν για να διεκδικήσετε επιτυχώς θέσεις στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων ανωτέρας κλίμακας . Με την επιτυχή συμμετοχή σας και στα δύο στάδια εξετάσεων (two-paper examination), γίνεστε κάτοχος του IATA/UFTAA International Travel and Tourism Senior Management Diploma δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τον τίτλο “Dip TT (Snr Mgt)” μετά την αναγραφή του ονόματος σας.

Απαιτούμενες προϋποθέσεις:

Την κατοχή του Management Diploma καθώς και επαγγελματική προϋπηρεσία τριών ετών τουλάχιστον σε διοικητική-διευθυντική θέση.

Ποιοι μπορούν να το αποκτήσουν

  • Διευθυντές της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες του τουριστικού χώρουs

IATA/UFTAA TRAVEL AGENTS` MARKETING COURSE – Νέα Έκδοση

Ο κύκλος αυτής της εκπαίδευσης αποσκοπεί στην απόκτηση γνώσεων πάνω στο γνωστικό πεδίο του marketing και των πωλήσεων, και των τεχνικών του internet και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Γίνεται παρουσίαση επίσης τεχνικών διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και τεχνικών προσαρμοζόμενων στις ανάγκες και την ζήτηση της τουριστικής αγοράς.

Η επιτυχής συμμετοχή στις εξετάσεις σας εξασφαλίζει το πτυχίο του IATA/UFTAA International Travel Agents` Marketing Certificate.

Απαιτούμενες Προϋποθέσεις:

Πολύ καλή γνώση Αγγλικής και επαγγελματική προϋπηρεσία.

Ποιος μπορεί να το αποκτήσει

  • Τουριστικοί Πράκτορες
  • Νέοι επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού
  • Διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων
  • Υποψήφιοι διευθυντές τουριστικής βιομηχανίας

THE IATA/FIATA INTERNATIONAL CARGO AGENT TRAINING PROGRAMME ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το ανωτέρω πτυχίο IATA/FIATA Introductory Course Diploma αποτελεί βασική προϋπόθεση για την λειτουργία ενός τουριστικού γραφείου ως IATA Cargo Agent. Tο Εισαγωγικό Τμήμα του πτυχίου αυτού ασχολείται επίσης με όλες τις αλλαγές και μετατροπές που ισχύουν στον χώρο της αεροπορικής εμπορευματικής βιομηχανίας σύμφωνα με την εφαρμογή του Montreal Protocol.

Που απευθύνεται το πτυχίο

Το παραπάνω πτυχίο είναι απαραίτητο για τα άτομα που ασχολούνται και εργάζονται με τις αερομεταφορές εμπορευμάτων, για στελέχη αεροπορικών εταιρειών που εργάζονται στα τμήματα CARGO , πωλήσεων και κρατήσεων , για στελέχη γραφείων μεταφορών που εκδίδουν φορτωτικές και έντυπα για την εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων.

REGIONAL COURSES

Παράλληλα, το A.T.C. δίνει την δυνατότητα και σε συνεργάτες εκτός αστικών κέντρων να αποκτήσουν τα πτυχία της ΙΑΤΑ, καθώς σεμινάρια θα ξεκινήσουν πειραματικά στις πόλεις Ρόδο – Κέρκυρα – Χανιά – Ιωάννινα από τις 3 Ιουνίου 2007 ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2007.

Στοιχεία επικοινωνίας:

AIRLINE TRAINING CENTER (A.T.C)

Τριαντάφυλλος Φέρελης
Διευθυντής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 1
Τ.Κ 546 24
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 250710
Fax: +30 2310 279690
Κινητό: +30 6936 982 000
email: info@atc.com.gr
URL: www.atc.com.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024