Τελευταία νέα

SITEC

SITEC

Hotel Institute Montreux

Το HIM , Hotel Institute Montreux καθιερώθηκε το 1985, στο κέντρο του Montreux, ως ένα από τα πρώτα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελβετία. Από τότε το Hotel Institute Montreux εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα δυναμικό ίδρυμα, το οποίο σήμερα ξεχωρίζει από άλλες παρόμοιες σχολές.

To HIM , Hotel Institute Montreux διαθέτει και λειτουργεί δύο εντυπωσιακά campuses στο κέντρο της πόλης του Montreux, το “Hotel Miramonte” και το “Hotel Europe”. Τα κτίρια βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών το ένα από το άλλο.

Και τα δύο κτίρια είναι πλήρως ανακαινισμένα και είναι διαμορφωμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με τα υψηλότερα στανταρ ποιότητας. Προσφέρουν εξαιρετικές και σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες συνδυάζονται με την υπέροχη θέα της λίμνης Geneva και των Ελβετικών Aλπεων.

Το κεντρικό σημείο στο οποίο βρίσκονται τα “ Hotel Europe ” και “ Hotel Miramonte ” διευκολύνει πολύ τη διαμονή των φοιτητών: ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, το ταχυδρομείο, εμπορικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια και pubs και το διάσημο “ Quai des Fleurs ” βρίσκονται όλα σε απόσταση πέντε λεπτών από το πανεπιστήμιο.

Το Hotel Institute Montreux είναι εγκεκριμένο από τους :
ASEH : Swiss Hotel Schools Association
HCIMA : Hotel Catering and International Management Association, GM
NEASC : New England Association of Schools and Colleges Inc, USA

Προγράμματα Σπουδών

  • Swiss Higher Diploma in International Hotel Management
  • American Hotel and Lodging Association (AH&LA) Diploma
  • American BBA Degree (Dual Major) in Business Management & Hotel, Restaurant and Resort Management
  • Postgraduate Diploma in Hotel Management
  • Postgraduate Diploma in Hotel Operations Management
  • Master’s in Business Administration ( awarded by Richard DeVos Graduate School of Management Northwood University

url : http://www.him.ch

SEG, Swiss Education Group

Το Swiss Education Group (SEG) συνδυάζει τα τέσσερα καλύτερα Πανεπιστήμια Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Ελβετίας σε μία ηγετική συμμαχία Ελβετικών πανεπιστημίων.

Τα μέλη του Swiss Education Group είναι 100% Ελβετικά Πανεπιστήμια και εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικής και διακεκριμένης εκπαίδευσης στους φοιτητές, με τίτλους σπουδών Swiss / British ή Swiss / American , οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς.

Ήδη από τη καθιέρωση του πρώτου πανεπιστημίου το 1985, το Swiss Education Group έχει αναδειχθεί σήμερα σε έναν από του μεγαλύτερους αγγλόφωνους εκπαιδευτικούς οργανισμούς Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελβετία.

Η μοναδική επιτυχία του Swiss Education Group έχει θέσει νέα στάνταρ στην Τουριστική Βιομηχανία και αποτελεί έμπνευση για του αποφοίτους του.

url: http://www.swisseducation.com

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ SWISS EDUCATION GROUP


IHTTI, International Hotel and Tourism Training Institute



Το ΙΗΤΤΙ, International Hotel and Tourism Training Institute είναι από τα πλέον καθιερωμένα πανεπιστήμια Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελβετία με μακρά ιστορία στην εκπαίδευση επιτυχημένων στελεχών. Για 20 χρόνια εκπαιδεύουμε κορυφαίους φοιτητές για την Τουριστική Βιομηχανία. Οι απόφοιτοι του ΙΗΤΤΙ εργάζονται σε θέσεις κλειδιά σε όλο τον κόσμο.

Το ΙΗΤΤΙ είναι εγκατεστημένο στο κέντρο της Ελβετικής Πανεπιστημιούπολης του Neuchatel και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις των σύγχρονων Ξενοδοχειακών, Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων. Οι τίτλοι σπουδών μας, συμπεριλαμβανομένου και του ΒΑ ( Hons ) που απονέμεται από το πανεπιστήμιο Bournemouth , ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, έχουν αναγνωριστεί διεθνώς.

Προγράμματα Σπουδών

  • Certificate in hotel Operations
  • Diploma in Hotel Management
  • Swiss Higher Diploma in Hotel Management
  • BA (Hons) International Hospitality Mgt,
  • BA (Hons) International Tourism Mgt,
  • BA (Hons) International Hospitality and Tourism Mgt
  • MA in International Hospitality Development
  • MA in International Tourism Management

url : http://www.ihtti.ch


SHMS, Swiss Hotel Management School

To SHMS , Swiss Hotel Management School αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αγγλόφωνα εκπαιδευτικά ιδρύματα Διοίκησης Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, στην Ελβετία με φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες. Η έδρα του είναι στο Caux – Montreux , στο πρώην 5 Αστέρων Caux Palace.

Το Swiss Hotel Management School προσφέρει στους φοιτητές του πλεονεκτήματα, τα οποία κάνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου από τα καλύτερα στο κόσμο.

To SHMS , Swiss Hotel Management School παρέχει ποιοτική εκπαίδευση στη μακρά Ελβετική παράδοση, η οποία συνδυάζεται με προχωρημένες τεχνικές management , προκειμένου να ανταποκριθεί στις διεθνείς τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός εξασφαλίζει στους φοιτητές την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης και προετοιμάζει τους τελειόφοιτους να αντιμετωπίσουν τον απαιτητικό και ανταγωνιστικό χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Προγράμματα Σπουδών

  • Swiss Higher Diploma in International Hotel Management
  • AH & LA American Diploma in Hospitality Management
  • British BA (Hons) Degree in Hospitality Management
  • British BA (Hons) Degree in Travel & Tourism Management
  • British BA (Hons) Degree in Events Management
  • MA/MBA programmes

url: http://www.shms.com


SHMS, University Centre

To SHMS , University Centre είναι ένα πραγματικά διεθνές πανεπιστήμιο. Φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες, σπουδάζουν στο μοναδικό και πρωτοποριακό campus στο Leysin , το πρώτο ” Learning Resort ” στην Ελβετία, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των φοιτητών.

Το SHMS , University Centre έχει περισσότερο από μια δεκαετία εκπαιδευτικής εμπειρίας , έχοντας δημιουργηθεί από το SHMS Swiss Hotel Management School, το 1992.

Από τότε το πανεπιστήμιο έχει σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχία, από οποιοδήποτε άλλο Ελβετικό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Σήμερα το Swiss Management University αποτελεί, μαζί με τα υπόλοιπα 4 συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το μεγαλύτερο αγγλόφωνο ίδρυμα τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελβετία, με παγκόσμια φήμη για τα πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα.

Προγράμματα Σπουδών

  • Higher Diploma in Travel and Tourism Management
  • Higher Diploma in International Hotel Management
  • BA (Hons) Degree in Events Management
  • BA (Hons) Degree Travel & Tourism Management
  • BA (Hons) Degree Hospitality Management
  • MA in Tourism Management
  • MA in Hospitality Management
  • Postgraduate Diploma in Hotel Management
  • Postgraduate Diploma Events Management
  • Postgraduate Diploma in Hotel Operations Management
  • Postgraduate Diploma in Tourism Management
  • PhD Programmes

url :http://www.shms.com

Πρακτική

Τα ξενοδοχειακά προγράμματα περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση επί πληρωμή στην Ελβετία ή στο εξωτερικό ώστε οι εκπαιδευόμενοι να λάβουν την εμπειρία εργασίας μέσω της πρακτικής κατάρτισης.

Αθλητικές Δραστηριότητες

Ευρεία σειρά αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων για τον ελεύθερο τους χρόνο προσφέρεται στους σπουδαστές κάθε εξάμηνο. Εγκαταστάσεις Ευρύχωρες τάξεις, δωμάτιο υπολογιστών, θέατρα διαλέξεων, Internet Caf e Βιβλιοθήκη και κέντρο πληροφοριών, γυμναστήριο, Sauna/Jaccuzi/Steam bath, δωμάτιο με δορυφορική τηλεόραση, εστιατόρια και καφετέριες

Συνδέσεις με αλλά πανεπιστήμια

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν διασυνδέσεις με πολλά άλλα διεθνή πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ.

Διαμονή

Διαμονή παρέχεται σε μονόκλινα ή δίκλινα δωμάτια σε μια από 3 πανεπιστημιουπόλεις μας. Συμπεριλαμβάνεται πλήρης διατροφή.

Graduate Career Center

Μετά από την αποφοίτηση τα γραφεία ευρέσεως εργασίας των πανεπιστήμιων, βοηθά τους απόφοιτους να ενημερώνονται για ευκαιρίες εργασίας. Όλα τα πανεπιστήμια είναι διασυνδεδεμένα και προσφέρουν θέσεις εργασίας στα καλύτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.Αρκετοί απόφοιτοι επιλέγουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στις ΗΠΑ, ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή τους σε προγράμματα management σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Aλλοι απόφοιτοι εργάζονται σε νέα ξενοδοχεία στην Ασία και τη Μέση Ανατολή ή σε περισσότερο παραδοσιακά ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Μερικά από τα ξενοδοχεία στα οποία έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους οι απόφοιτοι των πανεπιστημίων τους τελευταίους 12 μήνες είναι τα Mariot, Accor, Shangri-La, Intercontinental Hotels, Ritz-Carlton, Hyatt, Four Seasons, Hilton, Sheraton, Kempinski, Moevenpick, Fairmont Hotels

Επικοινωνία

SITEC

(Swiss & International Tourism Education Consultancy)

Κυρία Μερκουριάδη -Howald

Admission Office – Ελλάδος

Αιξονέων 7 – 16674 Γλυφάδα Αθήνα

Tηλ . – Fax: 210 894 9898, Κινητό : 693 656 9995

url : http://www.sitec.gr

Email: info@sitec.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024