Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ MidEast αναπτύσσεται με προσθήκη νέων στελεχών στο δυναμικό της
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast αναπτύσσεται με προσθήκη νέων στελεχών στο δυναμικό της

Οκτώ νέα μέλη προστίθενται στην ομάδα της MidEast. Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της παίζει πρωταρχικό ρόλο για την εταιρεία.

Η MidEast, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, προχώρησε στην πρόσληψη οκτώ συνολικά ατόμων κατά το τελευταίο έτος, δυναμώνοντας τα τμήματα του Συνεδριακού Τουρισμού, του Εισερχόμενου Τουρισμού, του Εξερχόμενου Τουρισμού, του Marketing και του Λογιστηρίου, ξεπερνώντας πλέον τα 50 άτομα προσωπικό.

Επιπλέον, η MidEast συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση των ανθρώπων της φροντίζοντας για τις συνεχείς συμμετοχές τους σε σεμινάρια που αφορούν το marketing και τις πωλήσεις, συνέδρια που αφορούν τις νέες τάσεις τουρισμού, τις σημερινές ανάγκες και επιθυμίες των ταξιδιωτών (ενδεικτικά στα: Social media makes the Business…go round, Digi Travel: οι εξελίξεις που έχει φέρει στον τουρισμό η τεχνολογία, Asia- Pacific Travel Trends), καθώς και σε fam trips (ενδεικτικά: στην Ινδία, το Ομάν και την Ιορδανία) με στόχο την ακόμα βαθύτερη γνώση του κάθε προορισμού και όσα αυτός προσφέρει.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, Ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι να δίνεις στους άλλους χαρά και η δική μας δουλειά είναι ακριβώς αυτή: να γεμίζουμε τους συνανθρώπους μας με χαρά ταξιδεύοντάς τους σε όλο τον κόσμο και χαρίζοντάς τους μοναδικές εμπειρίες. Είμαστε ευτυχείς λοιπόν, που προσθέσαμε στην ομάδα μας οκτώ νέα μέλη που μοιράζονται την ίδια θετική σκέψη και θέληση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο μαγικό χώρο τόσο των ταξιδίων όσο και των εκδηλώσεων – εταιρικών, συνεδριακών, προσωπικών, εκπαιδευόμενοι παράλληλα μαζί με το υπάρχον προσωπικό μας πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς. Εξάλλου, ο απώτερος στόχος μας παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024