Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΖημιές σε τουριστικό γραφείο από επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών
Τουριστικά γραφεία

Ζημιές σε τουριστικό γραφείο από επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών

Η κοινωνική αναστάτωση επιφέρει και προβλήματα και στον τουρισμό: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών στο κέντρο της Αθήνας (στην οδό Ακαδημίας) είχε ως 'παράπλευρή απώλεια' και ζημιές στο τουριστικό γραφείο Athens Tours Greece.

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών στην οδό Ακαδημίας σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 χθες το βράδυ. Στην ίδια διεύθυνση υπάρχει και το τουριστικό γραφειο Athens Tour Greece, το οποίο ασχολείται με εισερχόμενο τουρισμό πολυτελείας.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κλήση για καπνούς στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου και έσπευσαν στο απεγκλώβισαν τρία άτομα, που είχαν κλειστεί στο ασανσέρ, στον τρίτο όροφο, χωρίς κάποιο από αυτά να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Όπως δήλωσε στο Travel Daily News ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Operation Manager του γραφείου Athens Tour Greece “το γραφείο μας καταστράφηκε και είναι σίγουρο ότι θα επηρεασθούν οι πωλήσεις μας. Εμείς κάνουμε εισερχόμενο τουρισμό και φέρνουμε στην χώρα χρήματα και μάλιστα κάνουμε υψηλού επιπέδου τουρισμό, οι πελάτες μας αγαπούν την Ελλάδα και ξοδεύουν μεγάλο ποσά κατά την επίσκεψή τους. Είναι σίγουρο, παρά της μεγάλες μας προσπάθειες για την ομαλή συνέχεια των εργασιών μας, ότι θα χαθούν πωλήσεις και μελλοντικές αφίξεις”.

Το Athens Tours Greece έχει έδρα του την Αθήνα και εξειδικεύεται σε ιδιωτικές ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της πρωτεύουσας και σε άλλους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024