Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΠαρουσίαση του βιβλίου «Η τουριστική πολιτική σε διεθνές, ευρωπαϊκό & εθνικό επίπεδο»
Βιβλία

Παρουσίαση του βιβλίου «Η τουριστική πολιτική σε διεθνές, ευρωπαϊκό & εθνικό επίπεδο»

Στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της κ. Διονυσοπούλου, με θέμα την τουριστική πολιτική, η υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε τη σημασία της συνεργατικής προσέγγισης και της βιώσιμης διαχείρισης των προορισμών.

Με την παρουσία της υπουργού τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη και άλλων επισήμων έγινε χθες η παρουσίαση του βιβλίου της κ. της Παναγιώτας (Γιόλας) Διονυσοπούλου «Η τουριστική πολιτική σε διεθνές, ευρωπαϊκό & εθνικό επίπεδο».

Η υπουργός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε ότι “είχα την ευκαιρία να τονίσω πως η τουριστική πολιτική πρέπει σαφώς να βασίζεται σε μια συνεργατική προσέγγιση, που θα ενθαρρύνει την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων. Θα αναγνωρίζει και θα ενσωματώνει τις διεθνείς τάσεις και προοπτικές, με γνώμονα την αποδοτικότερη διαχείριση και προώθηση των προορισμών, με όρους βιωσιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο σχεδιασμός μας έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την ενδυνάμωση της διακυβέρνησης των προορισμών σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, μέσω μίας σειράς πρωτοβουλιών και νομοθετικών παρεμβάσεων. Αλλά και την ενίσχυση, παράλληλα, της συνεργασίας ανάμεσα στην Κεντρική Διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι, μεταξύ άλλων, ορισμένα καίρια σημεία πολιτικής παρέμβασης, τα οποία και η συγγραφέας προσεγγίζει αναλυτικά στο βιβλίο.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024