Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ΠΟΞ ζητά κατάργηση του διακριτικού τίτλου Greek Hotel Association από την GHA
Απάντηση της GHA σε εξώδικη ανακοίνωση της ΠΟΞ

Η ΠΟΞ ζητά κατάργηση του διακριτικού τίτλου Greek Hotel Association από την GHA

Η GHA, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός της εξώδικης ανακοίνωσης της ΠΟΞ, η οποία ζητά από την εταιρεία να καταργήσει το διακριτικό τίτλο Greek Hotel Association….

Η GHA, σε ανακοίνωσή της, εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός της εξώδικης ανακοίνωσης της ΠΟΞ, η οποία ζητά από την εταιρεία<...> να καταργήσει το διακριτικό τίτλο Greek Hotel Association.

“Mε ιδιαίτερη έκπληξη είδαμε την εξώδικη ανακοίνωση της ΠΟΞ, η οποία μας ζητά να καταργήσουμε τον διακριτικό τίτλο Greek Hotel Association που νομίμως έχουμε καταχωρήσει στο Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς επίσης και τα domain names www.greekhotels-association.com, www.greek-hotels-association.org.

Ενημερώνουμε τους φίλους καταναλωτές ότι η GHA δενε ίναι σωματείο όπως η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή άλλο νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ώστε να προκληθεί σύγχιση σε υπάρεχοντα και υποψήφια μέλη, αλλά ελληνική επιχείρηση – με την επωνυμία Greek Hotel Association Ανώνυμη Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων και το διακριτικό τίτλο Greek Hotel Association, που έχει νομίμως καταχωρηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με αριθμό προέγκρισης 869053 25/11/2009.

Η Greek Hotel Association έχει νομίμως στην ιδιοκτησία της τα ονόματα ιστοχώρου
www.greek-hotels-association.com
www.greekhotels-association.com
www.greekhotels-association.gr
www.greek-hotels-association.gr
www.greek-hotels-association.org,
καθώς και 35 web sites portals, των οποίων προέβη σε αγορά από την εταιρεία HID LTD.

Στόχος της Greek Hotel Association είναι να συμβάλει στην επαναφορά του ελληνικού τουρισμού στην θέση που πρέπει να κατέχει στην παγκόσμια αγορά, βοηθώντας τα ελληνικά ξενοδοχεία και μόνο, μέσω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και της παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών σε θέματα (η παρακάτω λίστα είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική):

1. Ξενοδοχειακών Κρατήσεων (Hotel Booking)
2. Παρουσίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις
3. Αντιμετώπισης προβλημάτων που προκύπτουν στην οικονομική καθημερινότητα των ξενοδοχείων, ιδίως σε ότι αφορά επισφάλειες, οφειλές κ.λπ.
4. Προώθησης νέων μορφών τουρισμού: Αγροτουρισμός –Συνέδρια κ.λπ.
5. Προβολής της πολιτιστικής ταυτότητας της Ελλάδας, όπως αυτή συνυφαίνεται με τα ήθη, έθιμα και προϊόντα της χώρας μας, με σκοπό την τόνωση της κατανάλωσης εμπορικών προϊόντων όπως Ελληνικά κρασιά – Ελαιόλαδο, Μεσογειακή κουζίνα κ.λπ.
6. Ωφέλειας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσω σύναψης εμπορικών συμφωνιών με παγκόσμιες αλυσίδες τουριστικών επιχειρήσεων και με διεθνείς εμπορικές ενώσεις επαγγελματιών του τουρισμού.

Ως προς την ακατανόητη, αστήρικτη και αβάσιμη κατηγορία της ΠΟΞ για δήθεν παραπλάνηση του κοινού δηλώνουμε ότι δεν έχουμε προβεί σε καμία μη νόμιμη πράξη, αντιθέτως έχουμε λειτουργήσει απολύτως νομόυτπα στα πλαίσια της εμπορικής πρακτικής και του επιχειρησιακού σκοπού της εταιρείας μας.

Είναι δε απορίας άξιον γιατί η ΠΟΞ, η οποία, τονίζουμε ξανά ότι αποτελεί σωματείο και όχι Ανώνυμη Εταιρεία, όπως η GHA, ενώ υφίσταται αρκετά χρόνια ως επαγγελματικό σωματείο Eλλήνων ξενοδόχων δεν έχει ποτέ προβεί σε ενέργειες καταχώρησης ή αγοράς διαδικτυακών διευθύνσεων (domain names) αντίστοιχων με αυτές που μας ζητεί να καταργήσουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024