Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν τη χρήση βίας στην Ακρόπολη
Οικολόγοι Πράσινοι

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν τη χρήση βίας στην Ακρόπολη

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι οι δημοσιευμένες εικόνες που δείχνουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συμπεριφέρονται βίαια σε συμπολίτες μας και να ρίχνουν χημικά στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της […]

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι οι δημοσιευμένες εικόνες που δείχνουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συμπεριφέρονται βίαια σε συμπολίτες μας και να ρίχνουν<...> χημικά στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, δηλ. του πιο προβεβλημένου μνημείου μας και παγκόσμιου πολιτιστικού συμβόλου, αποτελούν εικόνες ντροπής για την χώρα μας.

“Η πάγια τακτική της χρησιμοποίησης συμβασιούχων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δημιουργεί μόνιμα προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου και στον τουρισμό, είναι συχνά ταπεινωτική για τους ίδιους τους εργαζομένους και ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την αποτελεσματική προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι ο Πολιτισμός είναι ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πατρίδας μας. Η πολιτεία οφείλει να επιδείξει την πρέπουσα προσοχή και σοβαρότητα στελεχώνοντας επαρκώς τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου υπουργείου με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι οι εργαζόμενοι σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για την κρατική διαχειριστική ανικανότητα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024