Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsABTA: Ασφαλής η Κύπρος παρά τις εξελίξεις στη Συρία
Κύπρος

ABTA: Ασφαλής η Κύπρος παρά τις εξελίξεις στη Συρία

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες προς τους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν (ή βρίσκονται ήδη) την Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) διαβεβαιώνει τους Βρετανούς τουρίστες ότι οι κυπριακοί προορισμοί “λειτουργούν ως συνήθως”, παρά τις όποιες ανησυχίες μπορεί να έχουν προκληθεί λόγω των εξελίξεων στη Συρία.

Σύμφωνα με το Inews.com.cy και απηχώντας τις διαβεβαιώσεις ασφαλείας του υπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη, που μεταφέρθηκαν από το βρετανικό Τύπο, εκπρόσωπος του ABTA δήλωσε ότι “η Κύπρος είναι ένας δημοφιλής προορισμός ακόμα και το χειμώνα, προορισμός που εγγυάται ηλιοφάνεια και χρυσές παραλίες”.

Το Foreign Office ανανέωσε την ταξιδιωτική σύσταση για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος διαδηλώσεων λόγω της πιθανότητας στρατιωτικής δράσης στη Συρία. Καλεί τους Βρετανούς επισκέπτες να αποφεύγουν τέτοιες διαδηλώσεις και να είναι προσεκτικοί. Ο ABTA τονίζει ωστόσο ότι δεν έχει εκδοθεί καμία σύσταση περιορισμού των ταξιδιών στο νησί.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού David Cameron, δήλωσε απαντώντας σε ερωτήσεις ότι η Βρετανία δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από συμμάχους της για χρήση των βάσεων στην Κύπρο. Πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση δεν αναμένει κανένα τέτοιο αίτημα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024