Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο Τουριστικό Πανόραμα η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Στο Τουριστικό Πανόραμα η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας

Τη συμμετοχή της στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε περίπτερο που θα έχει έκταση 105 τ.μ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι παράλληλα με την τουριστική προβολή του […]

Τη συμμετοχή της στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας<...>, σε περίπτερο που θα έχει έκταση 105 τ.μ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι παράλληλα με την τουριστική προβολή του τόπου, εκτός από το διαφημιστικό ενημερωτικό υλικό, θα εκτεθούν και θα διανεμηθούν παραδοσιακά προϊόντα από όλες τις περιοχές της Λακωνίας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να προάγουν την πολιτιστική παράδοση του νομού αλλά και την απόλυτη φιλοξενία που θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ο περιηγητής.

Η ένωση ξενοδοχείων, θα φιλοξενηθεί με δικό της stand, σε περίοπτη θέση του περιπτέρου, που παραχωρήθηκε από την ΤΕΔΚ Λακωνίας. Έχει ετοιμαστεί και θα διανεμηθεί πλήρης κατάλογος με όλα τα ξενοδοχεία της Λακωνίας, αλλά και με επιστολή που έχει αποστείλει το Δ.Σ. της ένωσης προς τα μέλη της, προσκαλεί τους ξενοδόχους να εκπροσωπηθούν στην έκθεση με το ανάλογο ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων τους.

Οι τουριστικές δυνατότητες του νομού είναι απεριόριστα πολλές και είναι γνωστές πλέον στο ευρύτερο κοινό, με αποτέλεσμα να καθιστούν τη Λακωνία, προορισμό διακοπών και περιηγήσεων. “Ο δρόμος των επιθυμητών τουριστικών αποτελεσμάτων είναι μακρύς ακόμα και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από όλους μας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ένωσης κ. Δημήτρης Σταθόπουλος δήλωσε: “Σημαντικό και αποτελεσματικό ρόλο για την τουριστική αναβάθμιση του τόπου, παίζει και η συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις…”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024