Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓΣΕΕ: Απαράβατο δικαίωμα η ελεύθερη πρόσβαση πολιτών στις παραλίες
Στο πλευρό του δημάρχου Ελληνικού και η ΑΔΕΔΥ

ΓΣΕΕ: Απαράβατο δικαίωμα η ελεύθερη πρόσβαση πολιτών στις παραλίες

Τη συμπαράσταση της στις προσπάθειες που γίνονται αυτή την περίοδο για την ελεύθερη πρόσβαση πολιτών στις παραλίες εξέφρασε χτες η ΓΣΕΕ, τασσόμενη στο πλευρό του Δ.Σ. του Ελληνικού και του […]

Τη συμπαράσταση της στις προσπάθειες που γίνονται αυτή την περίοδο για την ελεύθερη πρόσβαση πολιτών στις παραλίες εξέφρασε χτες η ΓΣΕΕ, τασσόμενη στο πλευρό του Δ.Σ. του Ελληνικού και του δημάρχου του, κ. Χρ. Κορτζίδη, ο οποίος<...>βρίσκεται στην 11η μέρα απεργίας πείνας, με στόχο να γκρεμιστούν τα τείχη της εμπορευματοποίησης και της παρανομίας στην παραλία του Ελληνικού.

“Ο αγώνας αυτός” τόνίζει, “αφορά απόλυτα και τους εργαζόμενους, αφού σχετίζεται, με το εισόδημά τους, με την ποιότητα ζωής τους με την δυνατότητά τους να έχουν πρόσβαση σε δημόσια αγαθά”, καλώντας την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει άμεσα το οξύτατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις, που έχουν προγραμματισθεί.

Οι παραλίες ανήκουν σε όλους του έλληνες. Η ελεύθερη πρόσβαση σ` αυτές είναι απαράβατο δικαίωμα υπογραμμίζει η ΓΣΕΕ.

Συμπαράσταση ΑΔΕΔΥ στον αγώνα του δημάρχου Ελληνικού

Κλιμάκιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επισκέφθηκε χτες το δημαρχείο Ελληνικού εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα του δημάρχου που βρίσκεται σε απεργία πείνας προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα των πολιτών να έχουν πρόσβαση στην παραλία και τον αιγιαλό.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει το αίτημα του δημάρχου του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών να πέσουν τα κάγκελα που εμποδίζουν τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στην παραλία, να παραχωρηθεί ο χώρος στο δήμο Ελληνικού, να σταματήσει η ασύδοτη ανάπτυξη των νυχτομάγαζων που λειτουργούν παράνομα, να σταματήσουν οι πολίτες να πληρώνουν προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην παραλία.

“Ο αγώνας για τη διατήρηση των ελευθέρων χώρων είναι αγώνας όχι μόνο των δημοτών του Ελληνικού, αλλά και όλων των εργαζομένων” αναφέρει χαρακτηριστικά, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο δήμος Ελληνικού σήμερα, Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024