Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνδιαφέρον της Ryanair για το αεροδρόμιο του Πλόβντιβ
Μετατροπή του αεροδρομίου σε κομβικό σημείο στην περιοχή των Βαλκανίων

Ενδιαφέρον της Ryanair για το αεροδρόμιο του Πλόβντιβ

Η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του αεροδρομίου στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία ενδιαφέρεται άμεσα, προκειμένου να μετατρέψει […]

Η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του αεροδρομίου<...> στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία ενδιαφέρεται άμεσα, προκειμένου να μετατρέψει το αεροδρόμιο, σε κομβικό σημείο για τη διεξαγωγή του πτητικού της έργου, στην ευρύτερη βαλκανική περιοχή.

Η Ryanair μεταφέρει περισσότερους από 65 εκατ. επιβάτες ετησίως. Από την 1η Μαΐου, το αναφερόμενο αεροδρόμιο προχώρησε σε μείωση των φόρων εξυπηρέτησης αεροσκαφών, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει το ενδιαφέρον, αλλά και τη συνεργασία των ευρωπαϊκών και των διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024