Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤην ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο “Βυζαντινό” στο Hilton Αθηνών, εκτός από

Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο “Βυζαντινό” στο Hilton Αθηνών, εκτός από

Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο “Βυζαντινό” στο Hilton Αθηνών, εκτός από το πλούσιο εορταστικό μπουφέ, θα προσφέρει στους μικρούς του φίλους και παιδικό πρόγραμμα με κλόουν […]

Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο “Βυζαντινό” στο Hilton Αθηνών, εκτός από το πλούσιο εορταστικό μπουφέ, θα προσφέρει στους μικρούς του φίλους και παιδικό πρόγραμμα με κλόουν και ζωγραφιές. Τη Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων τα… “μεγαλύτερα παιδιά” θα ενθουσιαστούν με τα γλυπτά από πάγο και τη βότκα Belvedere, που θα ρέει άφθονη στο Ice Party του Galaxy Bar. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα υπάρχει Gala Δείπνο στο Βυζαντινό με gourmet δημιουργίες και ζωντανή μουσική, ενώ ο Νέο Χρόνος θα μπει στο Galaxy Bar με θέα την Ακρόπολη και τα πυροτεχνήματα. Στο Ballroom, ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος οργανώνουν και φέτος το Red Night Party. Η πρώτη μέρα του 2010 στο Βυζαντινό επιφυλάσσει και πάλι πρωτοχρονιάτικο πρωινό, ενώ στο Hiltonia Spa θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα πακέτα περιποίησης (“Warm Christmas” για πλήρη χαλάρωση και “Christmas Beauty” για λάμψη και αναζωογόνηση).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024