Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Το Sofitel Athens Airport είναι το πρώτο ξενοδοχείο αεροδρομίου στην Ελλάδα και απέχει λίγα μόλις βήματα από την αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Η θέση του ξενοδοχείου πάνω στον πιο σύγχρονο οδικό άξονα της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας (Αττική Οδός), κάνει την πρόσβαση στο Sofitel Athens Airport ιδιαίτερα εύκολη & άμεση από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής (14’ από το Μαρούσι, 18’ από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, 30’ από το Σούνιο και 45’ από την Ακρόπολη).
Πέρα από την «στρατηγική» του θέση, το Sofitel Athens Airport προσφέρει ιδανικούς χώρους για τις επαγγελματικές και προσωπικές σας απαιτήσεις.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Τα 345 πολυτελή δωμάτια –εκ των οποίων 13 σουίτες- του Sofitel Athens Airport, συνδυάζουν άψογα την άνεση και την αισθητική μεταμορφώνοντας τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία απέριττης πολυτέλειας και ζεστής φιλοξενίας.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Οι 9 συνεδριακοί χώροι του Sofitel Athens Airport, χωρητικότητας από 10 έως 600 άτομα, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών εκδηλώσεων παρέχοντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και άρτια εξοπλισμένο Business Center για ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.

Πέρα όμως από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, το Sofitel Athens Airport φροντίζει για την άριστη διεξαγωγή και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων.

Η πολυτελής αίθουσα “Callisto” με τον «έναστρο ουρανό» της από ιριδίζοντα κρύσταλλα Swarovski, δημιουργεί την ιδανική και ρομαντική ατμόσφαιρα για την γαμήλια δεξίωσή σας και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα για cocktail, 400 και 300 για καθιστό menu ή buffet, αντίστοιχα.
Ο Γάλλος σεφ, Marc Morel και το επιτελείο του επιμελούνται των γευστικών δημιουργιών και της παρουσίασης τους με τρόπο που θα μείνει αξέχαστος σ’ εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας.
Εκτός όμως από την γαμήλια δεξίωση, και την προετοιμασία και περιποίηση της νύφης από τα χέρια των ειδικών, το Sofitel Athens Airport φροντίζει και για το ταξίδι του μέλιτος, επιφυλάσσοντάς σας μία ευχάριστη έκπληξη. Στα ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν την γαμήλια δεξίωσή τους στο Sofitel Athens Airport, προσφέρεται σαν γαμήλιο δώρο ένα ταξίδι στην εξωτική Καραϊβική με 5 μέρες δωρεάν διαμονή και πρωινό σε ξενοδοχείο του Ομίλου Accor.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Επιλέξτε αν θα πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στο «Aρτεμις» bar ή θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε στην πισίνα και να θαυμάσετε τη θέα απολαμβάνοντας ένα δροσερό, φρέσκο χυμό φρούτων. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ και μία περιποίηση προσώπου – σώματος στο beauty & wellness corner, είτε ένα εντυπωσιακό χτένισμα στο κομμωτήριο του ξενοδοχείου.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το βράδυ, μπορείτε να ξεκινήσετε το δείπνο σας με ένα απεριτίφ στο μπαρ «Καράβι» και να συνεχίσετε με ένα από τα gourmet πιάτα που έχει να σας προτείνει ο σεφ Marc Morel στο εστιατόριο «Καράβι» θαυμάζοντας τη πανοραμική θέα από τον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.
Για το πρωινό σας ξύπνημα, το Sofitel Athens Airport σας προτείνει ένα πλούσιο πρωινό από το μπουφέ του εστιατορίου «Μεσογαία». Στο ζεστό και φιλικό του περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με γεύσεις εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα.

Το Sofitel Athens Airport είναι το 150ο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας Sofitel και μέλος του Ομίλου Accor.

Ο Όμιλος Accor, με παρουσία σε 140 χώρες, είναι παγκόσμια δύναμη και ευρωπαϊκός ηγέτης στη βιομηχανία ταξιδιών και τουρισμού καθώς και στις υπηρεσίες επιχειρήσεων.

Ο Όμιλος Accor, δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε δύο κυρίως αντικείμενα.

Στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 3.800 ξενοδοχεία (400.000 δωμάτια) σε 90 χώρες, ταξιδιωτικά γραφεία, εστιατόρια και καζίνο καθώς και στις προσφερόμενες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς.

Επικοινωνία:

τηλ: 210 3544000
fax: 210 3544444
e-mail: H3167@accor-hotels.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024