Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηPhilia Hotelica

Philia Hotelica

Philia Hotelica

Νέα αναπτυξιακή πορεία στο χώρο των Εκθέσεων από την
PHILIA
EXHIBITΙONS A.E.

H PHILIA EXHIBITIONS A.E. εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των κλαδικών εκθέσεων, ανατρέποντας τα σημερινά δεδομένα. Η νέα πολυμετοχική εταιρεία ανοίγει ένα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στον Εκθεσιακό Τουρισμό.

Τη Διοίκηση της PHILIA EXHIBITIONS Α.Ε. στελεχώνουν καταξιωμένοι επιχειρηματίες από τον χώρο του ευρύτερου Ξενοδοχειακού εξοπλισμού και όχι μόνο, με Πρόεδρο τον κ. Κώστα Αυγεράκη, Αντιπρόεδρο τον κ. Χαράλαμπο Παγκαλίδη, Δ/ντα Σύμβουλο τον κ. Σταύρο Πενταρβάνη και μέλη της τους κ.κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Αλέξανδρο Κατιφέγλου και Αναστάσιο Κοτζαμάνη.

Οι στόχοι και οι προσδοκίες των Διοικούντων ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για το μέλλον της πολυμετοχικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, κ. Κ. Αυγεράκη, οι κύριοι άξονες του επιχειρηματικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της PHILIA EXHIBITIONS A.E., που έχει εκπονηθεί για τα επόμενα χρόνια, είναι η εισαγωγή καινοτομιών στη λειτουργία τόσο της εταιρείας, όσο και των εκθέσεων, που αυτή θα διοργανώνει, και η σύγχρονη εκθεσιακή αντίληψη με την οποία θα εναρμονίζονται όλες οι διοργανούμενες εκθέσεις.

Ο κ. Κώστας Αυγεράκης τονίζει πως η PHILIA EXHIBITIONS A.E. έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό σε μια εποχή που ο κλάδος των Εκθεσιακών Εκδηλώσεων δίνει τη δική του μάχη. Ο εκσυγχρονισμός και η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Η PHILIA EXHIBITIONS A.E. έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων του κλάδου Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού, με την πλέον σύγχρονη αντίληψη.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σταύρος Πενταρβάνη, η PHILIA EXHIBITIONS A.E. θα διοργανώσει την Πρώτη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού, Τροφοδοσίας, Συστημάτων και Προϊόντων Καθαρισμού PHILIAhOTELICA 2009 από 22 – 26 Ιανουαρίου 2009 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. Ήδη, έχει καλυφθεί το 75% του χώρου από τα 20.000μ2 του Εκθεσιακού Κέντρου.

Η επιτυχία της PHILIAhOTELICA 2009 είναι εξασφαλισμένη δεδομένου ότι η όλη διοργάνωση στηρίζεται τόσο στην πολυετή εμπειρία της Διοίκησης στο χώρο των Επαγγελματικών Εκθέσεων, όσο και στα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη που πλαισιώνουν την PHILIA EXHIBITIONS A.E. με την πλούσια εμπειρία τους. Η Διοίκηση της εταιρείας πέραν της διάστασης που θα δώσει στον Ελλαδικό χώρο θα δώσει και μεγάλη βαρύτητα σε χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης, στις Βαλκανικές χώρες όπως και σε χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, τόσο για την συμμετοχή εκθετών στην PHILIAhOTELICA 2009 αλλά κυρίως στην προσέλευση επισκεπτών από τις παραπάνω χώρες.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της 1ης Διεθνούς Έκθεσης PHILIAhOTELICA 2009 Ξενοδοχειακού – Επαγγελματικού Εξοπλισμού, Τροφοδοσίας, Συστημάτων & Προϊόντων Καθαρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από 22 – 26 Ιανουαρίου 2009, η PHILIA EXHIBITIONS A.E. διοργάνωσε το 1ο Επιχειρηματικό και Τουριστικό Συνέδριο, στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2008  στο Ξενοδοχείο VOLOS PALACE,  στον Βόλο, με βασικά θέματα του Συνεδρίου:

  1. Οι Εκθέσεις ως επικοινωνιακό μέσο και ως πεδίο επιχειρηματικής επικοινωνίας. Ομιλητής κ. Κων/νος Αυγεράκης, Πρόεδρος Δ.Σ.-PHILIA A.E.
  2. Οι προσαρμογές πολιτικών για τον Τουρισμό στον μεταβαλλόμενο παγκοσμοποιημένο ανταγωνισμό. Ομιλητές: κ. Στέφανος Αγιάσογλου,  Γεν. Διευθυντής Ο.Σ.Κ. ,κ. Αλέξανδρος Σπυρίδωνος, Δικηγόρος παρΆ Αρείω Πάγω, Δ.Ν., LL.M., Δικηγορική Εταιρεία Spiridonos Law Firm.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

PHILIA EXHIBITIONS A.E., ΚΑΡΟΛΟΥ 28, 104 37 ΑΘΗΝΑ,

ΤΗΛ.: 2105225111-113,
FAX:2105225115
www.philiaexhibitions.gr, e-mail: philiaex@otenet.gr

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024