Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαBridal Party στο Armonia Spa του Hyatt Regency Thessaloniki
Σουίτες πλήρως εξοπλισμένες για τη γυναικεία περιποίηση πριν το γάμο

Bridal Party στο Armonia Spa του Hyatt Regency Thessaloniki

Το Armonia Spa του Hyatt Regency Thessaloniki δημιούργησε μοναδικά πακέτα για περιποίηση πριν από την πιο σημαντική -για πολλούς- στιγμή της ζωής τους, το γάμο. Δύο διπλές και δύο μονόκλινες […]

Το Armonia Spa του Hyatt Regency Thessaloniki δημιούργησε μοναδικά πακέτα για περιποίηση πριν από την<...> πιο σημαντική -για πολλούς- στιγμή της ζωής τους, το γάμο. Δύο διπλές και δύο μονόκλινες σουίτες, πλήρως εξοπλισμένες και κάθε μία με τη δική της μαρμάρινη μπανιέρα, καθώς και με ξεχωριστό χώρο για ντους, αποδυτήρια και wc, εξασφαλίζουν την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση σε έναν αποκλειστικό χώρο.

Η περιποίηση για τη μέλλουσα νύφη ξεκινά με μία ενυδάτωση προσώπου που προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, ενώ το τελετουργικό της περιποίησης συνεχίζεται με μία ολοκληρωτική φροντίδα σώματος βασισμένη στις παραδόσεις και το τελετουργικό της βορειο-αφρικανικής κουλτούρας. Το σώμα τρίβεται και απολεπίζεται προσεκτικά με ένα μαύρο σαπούνι λαδιού, έπειτα τυλίγεται με ένα λεπτό στρώμα από Μαροκινό πηλό και τέλος ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ. Στη συνέχεια ακολουθεί Spa Manicure και Spa Pedicure, ενώ στο τέλος περιλαμβάνεται και μακιγιάζ προσώπου. Τέλος, το ειδικευμένο προσωπικό των κομμωτηρίων Xanthi Hair Gallery αναλαμβάνουν είτε να προσφέρουν στα μαλλιά θεραπεία μαλλιών είτε ένα βραδινό χτένισμα για κάθε περίσταση.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται επίσης δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, της σάουνας, του χαμάμ, πετσέτες, παντόφλες, μπουρνούζι, αφρώδης οίνος και φρούτα, καθώς και δώρο ενός μοναδικού προϊόντος περιποίησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024