Το εστιατόριο “GB Corner” του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα φιλοξενήσει μοναδικά πιάτα και κρασιά της Αλσατίας από τις 18 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2009, καθημερινά 12:00 – 16:00 και […]
Το εστιατόριο “GB Corner” του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα φιλοξενήσει μοναδικά πιάτα και κρασιά της Αλσατίας από<...> τις 18 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2009, καθημερινά 12:00 – 16:00 και 20:00 – 24:00.
O Chef Bertrand Valegeas θα ετοιμάσει μοναδικές σπεσιαλιτέ και οι θαμώνες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων τερίνα από συκώτι πάπιας, σουκρούτ, κοτόπουλο “Riesling”, τάρτα κρεμμυδιού, κις λορέν, αλλαντικά, τυρί “Munster”, κέικ “Kugelhopf” και πρέτσελς.
Ακόμη, θα τους δοθεί η ευκαιρία να γευτούν τα φημισμένα κρασιά της Αλσατίας, όπως το Louis Sipp Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris, Muscat, Pinot Noir και το Sylvaner, καθώς και μπράντι eaux-de-vie με γεύση κεράσι, σμέουρο ή φραγκοστάφυλο.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.