Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠραγματοποιήθηκε η πορεία για την παραλία Λαγονησίου

Πραγματοποιήθηκε η πορεία για την παραλία Λαγονησίου

Με επιτυχία έγινε η προγραμματισμένη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που είχε οργανωθεί από τη Δημοτική Αρχή, κατοίκους και φορείς, για το `ξεπούλημα` της δημόσιας παραλίας, που βρίσκεται στα όρια του δήμου Καλυβίω, στη θέση “Πεύκο” στο Λαγονήσι…

Με επιτυχία έγινε η προγραμματισμένη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που είχε οργανωθεί από τη Δημοτική Αρχή, κατοίκους και φορείς<...>, για το `ξεπούλημα` της δημόσιας παραλίας, που βρίσκεται στα όρια του δήμου Καλυβίω, στη θέση “Πεύκο” στο Λαγονήσι, από την “Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ” στον όμιλο επιχειρήσεων “Αττικός Ηλιος ΑΕ” με απευθείας ανάθεση και έναντι του ποσού των 15.000 ευρώ ετησίως.

“Σήμερα, 15 μήνες μετά τις εκλογές, παρ` όλες τις συνεχείς επαφές και συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ακόμη και την παρέμβαση που ζητήσαμε του πρωθυπουργού και την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Καραμανλή στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης αλλά έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο”, τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Καλυβίων, Πέτρος Φιλίππου.

Ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κουρής, στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωθέντες δήλωσε τη συμπαράσταση του Ν.Σ. Αν. Αττικής στον αγώνα της δημοτικής αρχής και των κατοίκων.

Η συγκέντρωση έκλεισε με συμβολική ρήξη δεκάδων μπουκαλιών στη θάλασσα που περιείχαν το μήνυμα να μείνει ελεύθερη και ανοιχτή η παραλία, καθώς και με το συμβολικό κάψιμο της σύμβασης της “ΕΤΑ ΑΕ” με τον όμιλο “Αττικός Ήλιος ΑΕ”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024