Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπέκταση της συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας

Επέκταση της συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας

Την πρόθεση της χώρας του να ενδυναμώσει τη συνεργασία της με την Ελλάδα στους τομείς της οικονομίας και του εμπορίου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΔιαρκούςΕπιτροπής της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής […]

Την πρόθεση της χώρας του να ενδυναμώσει τη συνεργασία της με την Ελλάδα στους τομείς της οικονομίας και του εμπορίου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Διαρκούς<...>Επιτροπής της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wu Bangguo, στα πλαίσια επίσκεψης, που πραγματοποιεί στην Ελλάδα, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κυρίας `Αννας Μπενάκη-Ψαρούδα.

Μιλώντας χτες στην εναρκτήρια τελετή του Πρώτου Οικονομικού και Εμπορικού Forum μεταξύ των δύο χωρών με θέμα `Ελλάδα-Κίνα: Οικονομικοί και Εμπορικοί Συνεργάτες για το Μέλλον` ο κ. Bangguo πρότεινε οι δύο χώρες να ενισχύσουν την συνεργασία τους σε παραδοσιακούς τομείς, όπως κατασκευής πλοίων και θαλάσσιων μεταφορών, αλλά και να την επεκτείνουν σε άλλους τομείς, όπως του τουρισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Bangguo η ανάπτυξη της Κίνας δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. “Η Κίνα”, πρόσθεσε, “είναι μια εκμεταλλεύσιμη χώρα, με σταθερό πολιτικό περιβάλλον και μεγάλο εργατικό δυναμικό, που την καταστούν ιδανική για συνεργασία με άλλες χώρες του κόσμου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024