Τελευταία νέα
Σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας

Η Goldair Handling στη Βουλγαρία

Το Υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας χορήγησε στην Goldair Handling Bulgaria άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας, στο οποίο πραγματοποιούνται περίπου 25.000 αναχωρήσεις ετησίως. Έτσι, η Goldair […]

Το Υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας χορήγησε στην Goldair Handling Bulgaria άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές<...> αεροδρόμιο της Σόφιας, στο οποίο πραγματοποιούνται περίπου 25.000 αναχωρήσεις ετησίως. Έτσι, η Goldair Handling είναι η μόνη αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία handling που δραστηριοποιείται σε δυο χώρες του εξωτερικού Κύπρο και Βουλγαρία.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Goldair Handling κ. Καλλίνικος δήλωσε: “Η νέα αυτή επένδυση που το αρχικό της ύψος ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ, εντάσσεται στη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης σε χώρες που έχουν την ίδια δομή αεροπορικής κίνησης με την Ελλάδα (δηλ. charters και τακτικές πτήσεις)”.

Η επέκταση στη Σόφια, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση της Goldair Handling σε έξι νέους σταθμούς στην Ελλάδα (Χανιά – Κω – Ζάκυνθο – Μύκονο – Σαντορίνη – Κεφαλονιά.) αποτέλεσμα της πρόσφατης κατάργησης του μονοπωλίου, θέτει μια σειρά οργανωτικών αλλά και χρηματοδοτικών θεμάτων, τα οποία ο λεπτομερής σχεδιασμός τους, δημιουργεί την βεβαιότητα της επιτυχούς ολοκλήρωσης τους, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε.

Η Goldair Handling απασχολεί περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 400 στο εξωτερικό και οι μέχρι σήμερα επενδύσεις της ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024