Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε νέες βάσεις η τουριστική συνεργασία Ιταλίας και Κίνας

Σε νέες βάσεις η τουριστική συνεργασία Ιταλίας και Κίνας

Εκμεταλλευόμενη την ραγδαία ανάπτυξη του Κινέζικου εξερχόμενου τουρισμού, η Ιταλία συνδιοργανώνει με την Κίνα την `Χρονιά της Ιταλίαςστην Κίνα` (`The Year of Italy in China`), μια σειρά πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και […]

Εκμεταλλευόμενη την ραγδαία ανάπτυξη του Κινέζικου εξερχόμενου τουρισμού, η Ιταλία συνδιοργανώνει με την Κίνα την `Χρονιά της Ιταλίας<...>στην Κίνα` (`The Year of Italy in China`), μια σειρά πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Κίνας το 2006. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να ενισχυθούν περαιτέρω οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και να προωθηθεί η Ιταλία ως προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες.

Σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Piergiorgio Togni, Γενικός Διευθυντής του Ιταλικού Οργανισμού Τουρισμού, υπογράμμισε την συμβολή των Κινέζων τουριστών στην Ιταλία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η Κίνα θα είναι ο σημαντικότερος συνεργάτης της Ιταλίας στο μέλλον όσον αφορά στον τουρισμό”.

Για αυτό το λόγο μάλιστα, οι Ιταλοί tour operators έχουν εκδηλώσει και μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής στην διεθνή τουριστική έκθεση Beijing International Travel & Tourism Market – BITTM, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2006 στο Πεκίνο, όπου οι οργανισμοί τουρισμού όλων των χωρών έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με Κινέζους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και να κανονίσουν μελλοντικές συνεργασίες. Σημειώνεται ότι η έκθεση BITTM είναι η μόνη που έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον εξερχόμενο τουρισμό της Κίνας, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αγοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024