Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑκτοπλοϊκή απομόνωση των Φούρνων
Δήλωση Ελ. Τσουρή

Ακτοπλοϊκή απομόνωση των Φούρνων

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κα Ελπίδα Τσουρή, σχετικά με τη συνεχιζόμενη ακτοπλοϊκή απομόνωση των Φούρνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η ακτοπλοϊκή […]

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κα Ελπίδα Τσουρή<...>, σχετικά με τη συνεχιζόμενη ακτοπλοϊκή απομόνωση των Φούρνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η ακτοπλοϊκή απομόνωση των Φούρνων από τον Πειραιά συνεχίζεται και ο κοινωνικοοικονομικός αποκλεισμός του νησιού, μαζί με την αγανάκτηση και την απόγνωση των κατοίκων, κορυφώνονται. Παράλληλα, έκτακτα επιδοτούμενα δρομολόγια εγκρίνονται και ανατίθενται από το ΥΕΝΑΝΠ, αγνοώντας προκλητικά το νησί των Φούρνων (άραγε, με ποια κριτήρια;).

Κριτήριο, ασφαλώς, δεν είναι το δημόσιο συμφέρον, είναι οι ανάγκες αυτών που ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, με το Υπουργείο να έχει `χάσει την μπάλα`.

Η κυβέρνηση αποδεδειγμένα δεν μπορεί και δε διαθέτει την πολιτική βούληση προκειμένου να διασφαλίσει στους πολίτες τα αυτονόητα: προγραμματισμό του ακτοπλοϊκού δικτύου, προσιτά εισιτήρια, ποιοτικές υπηρεσίες, ανανέωση του στόλου, καθημερινή εξυπηρέτηση των νησιών, όλο το χρόνο. Αυτά αποτελούν υποχρέωσή της και όχι αποτέλεσμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας επιχειρηματιών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024