Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Λευκάδα πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη
Προώθηση στη Β. Ελλάδα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Λευκάδα πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 και ώρα 13.00 η κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Σωτήριος Βόσδου, ο νομάρχης Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, νομάρχες και εκπρόσωποι νομαρχών…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 και ώρα 13.00 η κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο γενικός<...> γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Σωτήριος Βόσδου, ο νομάρχης Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής, νομάρχες και εκπρόσωποι νομαρχών των άλλων Ιόνιων Νησιών στο χώρο του συνεδριακού κέντρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης προς τα τοπικά ΜΜΕ που διοργάνωσε η ΠΙΝ. Προσκεκλημένοι ήταν δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ Θεσσαλονίκης στους οποίους διανεμήθηκε πλούσιο διαφημιστικό υλικό του νομού Λευκάδας.

Ο νομάρχης Λευκάδας πρόβαλε τη Λευκάδα κάνοντας μια συνοπτική παρουσίαση της φυσιογνωμίας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νομού. Ιδιαίτερα δε, μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων του νομού, τόνισε πόσο κοντά έφτασε η Λευκάδα στη Θεσσαλονίκη με την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού, “…μόλις σε χρόνο 3,5 ωρών καλύπτεται η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λευκάδα, γεγονός που πριν κάποια χρόνια φάνταζε απίστευτο. Και όμως σε 3,5 ώρες οι Θεσσαλονικείς μπορούν να επισκέπτονται την όμορφη Λευκάδα”, δήλώσε χαρακτηριστικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024