Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση δρομολογίων της Emirates στη δυτική Ασία
Επιπλέον δρομολόγια από Αθήνα και Ντουμπάι προς Σρι Λάνκα και Μαλδίβες

Αύξηση δρομολογίων της Emirates στη δυτική Ασία

Η Emirates αυξάνει από τον Ιούλιο την παρουσία της στη δυτική Ασία προσθέτοντας 4 επιπλέον δρομολόγια προς Κολόμπο και 5 επιπλέον δρομολόγια προς Μάλε, μέσω Ντουμπάι. Πλέον ο συνολικός αριθμός […]

Η Emirates αυξάνει από τον Ιούλιο την παρουσία της στη δυτική Ασία προσθέτοντας 4 επιπλέον δρομολόγια προς Κολόμπο<...> και 5 επιπλέον δρομολόγια προς Μάλε, μέσω Ντουμπάι. Πλέον ο συνολικός αριθμός πτήσεων την εβδομάδα προς Σρι Λάνκα φτάνει τις 18 πτήσεις, ενώ προς τις Μαλδίβες τις 14 πτήσεις.

Η πτήση ΕΚ 645 θα πραγματοποιεί το κυκλικό δρομολόγιο, Ντουμπάι – Μάλε – Κολόμπο – Ντουμπάι, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με αεροσκάφος Airbus Α330 το οποίο έχει τρεις διαφορετικές διαβαθμίσεις θέσεων, προσφέροντας 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης, 42 Επιχειρηματικής και 183 Οικονομικής.

Η Emirates θα δρομολογήσει ένα ακόμα απευθείας δρομολόγιο από Ντουμπάι για Κολόμπο, κάθε Παρασκευή με την πτήση ΕΚ650 και δύο ακόμα συνδέσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μάλε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή με την πτήση ΕΚ658. Τα δρομολόγια αυτά θα εξυπηρετούνται με το προηγμένης τεχνολογίας αεροσκάφος Boeing 777, το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης, 42 Επιχειρηματικής και 310 Οικονομικής Θέσης. Τα επιπλέον δρομολόγια θα προσφέρουν στους επιβάτες ακόμα περισσότερες δυνατότητες, με επιλογή πρωινών, απογευματινών, ή και βραδινών πτήσεων.

Ο Majid Al Mualla, Emirates Vice President, Commercial Operations, West Asia and Indian Ocean ανέφερε: “Η προσφορά περισσοτέρων από 1800 θέσεων την εβδομάδα ανά προορισμό, στα δύο δρομολόγια, θα αξιοποιηθεί από επιχειρηματίες, ταξιδιώτες και φοιτητές. Οι επιχειρηματίες και οι φοιτητές από τη Σρί Λάνκα, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις επιπλέον πτήσεις για τους προορισμούς της Emirates προς τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, μέσω Ντουμπάι. Την ίδια στιγμή, η επιπλέον χωρητικότητα, προσφέρει βολικές συνδέσεις προς Σρι Λάνκα για τον απόδημο πληθυσμό που εργάζεται στη Μέση Ανατολή και ταξιδεύει προς την πατρίδα του κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Υπάρχουν προβλέψεις ότι η τουριστική κίνηση προς Σρι Λάνκα θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι τοπικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει να μελετούν τη βελτίωση των τουριστικών υποδομών τους. Με την εισαγωγή των νέων δρομολόγιων και την προώθησή τους μέσω του διεθνούς μας δικτύου, η Emirates υποστηρίζει την προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας για την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της Σρι Λάνκα”.

Ο κ. Al Mualla πρόσθεσε: “Οι επιπλέον πτήσεις θα αυξήσουν τον τουρισμό στις Μαλδίβες, έναν γνωστό προορισμό για ταξιδιώτες αναψυχής από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η λειτουργία επιπλέον δρομολογίων ανάμεσα στο Μάλε και το Κολόμπο, θα ενθαρρύνει τους εισερχόμενους τουρίστες να επιλέγουν διακοπές στους δύο προορισμούς. Τέλος, από τα νέα δρομολόγια, θα επωφεληθούν και οι κάτοικοι των Μαλβίδων, οι οποίοι θα μπορούν να επισκέπτονται τη Σρι Λάνκα για πολιτιστικό τουρισμό, για θέματα εκπαίδευσης, για αγορές, η ακόμα και για ιατρικούς λόγους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024