Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑναγκαία η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Κίνας

Αναγκαία η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Κίνας

Την αναγκαιότητα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας-Κίνας, επισήμανε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιάσε επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν της επίσημης αποστολής της κινεζικής τουριστικής αγοράς στην […]

Την αναγκαιότητα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας-Κίνας, επισήμανε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά<...>σε επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν της επίσημης αποστολής της κινεζικής τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση θα κάνει πιο εύκολη την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών από την Κίνα προς την Ελλάδα καθώς η έλλειψη της αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα για την πραγματοποίηση του πολύωρου ταξιδιού. Θετική και αισιόδοξη χαρακτήρισε αυτή την τοποθέτηση ο πρόεδρος του HATTA κ. Γιάννης Ευαγγέλου ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στην υπουργό για αυτή την δήλωσή της.

Παράλληλα η κυρία Πετραλιά, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία των δύο χωρών, ενώ υπογράμμισε την μεγάλη σημασία που έχει η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αύξηση της τουριστικής κίνησης που προκάλεσε η τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. “Από το καλοκαίρι του 2004 και μετά παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση στον αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι Αγώνες πραγματικά άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας στα μάτια ολόκληρου του κόσμου”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024