Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση για την πορεία του προγράμματος προκηρύξεων των τουριστικών ακινήτων είχε χτες η Πετραλιά

Ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος προκηρύξεων των τουριστικών ακινήτων είχε χτες η Πετραλιά

Σαφείς κατευθύνσεις για μία σειρά από δράσεις, επίσπευση των διαδικασιών και άμεση επίλυση των νομοθετικών εκκρεμοτήτων, έδωσε η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κατά τη διάρκεια της χτεσινής της συνάντησης…

Σαφείς κατευθύνσεις για μία σειρά από δράσεις, επίσπευση των διαδικασιών και άμεση επίλυση των νομοθετικών εκκρεμοτήτων, έδωσε η Υπουργός Τουριστικής<...>Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κατά τη διάρκεια της χτεσινής της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Τ.Α., κ. Κώστα Ζαχαρόπουλο, τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Περλίγκα, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με όλους τους φορείς του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος προκηρύξεων των τουριστικών ακινήτων και ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑ προκειμένου να επιταχυνθεί το πρόγραμμα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι “με ταχύτητα, ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών και κοινό παρανομαστή τη διαφάνεια, θα προχωρήσουμε όλο και πιο γρήγορα”, επισημαίνοντας ότι οι δεδομένες καθυστερήσεις οφείλονται σε εμπόδια νομοθετικού περιεχομένου, τα οποία θα ξεπεραστούν”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Τ.Α., κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι “η παρουσία της κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά θα δώσει μεγάλη επιτάχυνση στις καθυστερούμενες προκηρύξεις και στην επίλυση των νομοθετικών ρυθμίσεων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024