Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠερίπτερο – διαφήμιση του ΕΟΤ στην WTM 2009
Α. Γκερέκου: Η καμπάνια της Ελλάδας θα είναι σταθερή

Περίπτερο – διαφήμιση του ΕΟΤ στην WTM 2009

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WORLD TRAVEL MARKET – ΛΟΝΔΙΝΟ: Μήνυμα εξωστρέφειας στέλνει από το Λονδίνο η Ελλάδα στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market, με την υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κα Αντζελα Γκερέκου να υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση μπορεί και προσφέρει ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – WORLD TRAVEL MARKET – ΛΟΝΔΙΝΟ: Μήνυμα εξωστρέφειας στέλνει από το Λονδίνο η Ελλάδα στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market, με την υφυπουργό Πολιτισμού και<...> Τουρισμού κα Αντζελα Γκερέκου να υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση μπορεί και προσφέρει ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες.

Εγκαινιάζοντας το ελληνικό περίπτερο η υφυπουργός υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνηση τοποθετεί σε κεντρικό άξονα ανάπτυξης τον τουρισμό με την ίδια να δηλώνει ότι θα εργαστεί εντατικά για την ευόδωση των στόχων.

Σε 800 τ.μ. εκτείνεται η φετινή ελληνική παρουσία στην World Travel Market, με 37 περίπτερα ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πέραν της συμμετοχής στην έκθεση, ο ΕΟΤ πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες σειρά προωθητικών ενεργειών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η διαφήμιση της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός σε 100 λονδρέζικα ταξί. Η συγκεκριμένη διαφήμιση θα διαρκέσει 3 μήνες. Παράλληλα για 2 εβδομάδες ανάλογες κινήσεις προβολής πραγματοποιούνται και σε τηλεφωνικούς θαλάμους.

Επισημαίνεται ότι το διαφημιστικό μήνυμα που διανθίζει τις μακέτες είναι αυτό που εκκίνησε και το Φεβρουάριο του 2009, ενώ η κα Γκερέκου, στη χθεσινή της συνέντευξη υπογράμμισε ότι θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της σταθερής καμπάνιας, που δε θα αλλάζει χρόνο με το χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024