Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον R. Giuliani στη Νέα Υόρκη
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον R. Giuliani στη Νέα Υόρκη

Θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, την εγκληματικότητα και τη διαχείριση κρίσεων συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Rudolph Giuliani, στις ΗΠΑ.

Συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Rudolph Giuliani είχε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ, με σκοπό την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, την εγκληματικότητα και τη διαχείριση κρίσεων. Παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος.

“Χαίρομαι για τη συνάντηση που είχα με τον Rudolph Giuliani. Ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Θεωρούμε ότι η εμπειρία του σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, όπως αυτά που αντιμετώπισε, στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά και στην πόλη του, είναι εξαιρετικά πολύτιμη”, δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης.

Τις επόμενες ημέρες η υπουργός Τουρισμού θα έχει επαφές με αξιωματούχους και επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού, αλλά και της επικοινωνίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024