Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλοκληρωμένο Δίκτυο μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στις Κυκλάδες

Ολοκληρωμένο Δίκτυο μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στις Κυκλάδες

Τον πρώτο χρόνο δραστηριότητας του κλείνει ήδη το Δίκτυο των μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων “Syros Sunny Hotels”, που δημιουργήθηκε με την έμπνευση και τη διορατικότητα του κ. Αρβανίτη Ιακώβου, επαγγελματίαξενοδόχου. Το […]

Τον πρώτο χρόνο δραστηριότητας του κλείνει ήδη το Δίκτυο των μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων “Syros Sunny Hotels”, που δημιουργήθηκε με την έμπνευση και τη διορατικότητα του κ. Αρβανίτη Ιακώβου, επαγγελματία<...>ξενοδόχου. Το Δίκτυο δραστηριοποιείται στο νησί της Σύρου και αποτελεί την πρώτη – σε συλλογικό επίπεδο – πρωτοβουλία για την “συστέγαση” μικρών ξενοδοχειακών μονάδων στο χώρο του τουρισμού στις Κυκλάδες.

Το έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, το οποίο τις επηρεάζει άμεσα οικονομικά και η φυσική τους αδυναμία για μεμονωμένη προβολή και προώθηση, δημιούργησαν την ανάγκη για ομαδοποίηση και συλλογικότητα.

Το Δίκτυο, το οποίο στηρίζει την φιλοσοφία του στην έννοια “η ισχύς εν τη ενώσει”, ήρθε να καλύψει την ανάγκη αυτή, συσπειρώνοντας τα μικρά ξενοδοχεία του νησιού, δίνοντας τους έτσι την απαραίτητη οικονομική ώθηση για οργανωμένη προώθηση, τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη τουριστική αγορά. Παράλληλα επίσης, διατηρεί και διασφαλίζει την ιδιαιτερότητα, αυτονομία και την μοναδικότητα του κάθε ξενοδοχείου-μέλους.

Προς τα 17 σήμερα ξενοδοχεία-μέλη του παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:


  • Ενιαίο κεντρικό όνομα-Σήμα, που προσδίδει ενιαία ταυτότητα και εικόνα και εμπνέει οργάνωση, σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

  • Ενιαίο σύστημα marketing για την προβολή και προώθηση στην τουριστική αγορά, με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων και την ισχυροποίηση του μεριδίου αγοράς.
  • Ενιαίο σύστημα οργανωτικής και λειτουργικής υποστήριξης σε θέματα παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών.


Ακόμη, στα πλαίσια των καινοτόμων ενεργειών που εφαρμόζει το Δίκτυο, καθιέρωσε το “Club Μελών Syros Sunny Hotels and Restaurants”, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν προνομιακές δυνατότητες διαμονής, εστίασης και αγορών.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω το Δίκτυο έχει δημιουργήσει και ειδική ιστοσελίδα στο internet (www.syros-sunny-hotels.gr), όπου ο επισκέπτης μπορεί να έχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο πληροφόρησης για την Σύρο και για τα ξενοδοχεία-μέλη του Δικτύου. Επίσης, του παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ενιαίο σύστημα κράτησης δωματίων, καθώς και να συμπληρώσει την ειδική φόρμα εγγραφής του, ως μέλους του “Club Μελών Syros Sunny Hotels and Restaurants”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024