Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ λαμβάνει χώρα στην 8η HORECA
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Η 2η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ λαμβάνει χώρα στην 8η HORECA

To Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιεί τη 2η Γενική Συνέλευσή του αύριο, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo (και ώρα 12.30), στα πλαίσια της 8ης έκθεσης HORECA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, εγκαινίασε πέρυσι, για πρώτη φορά, το θεσμό της Γενικής Συνέλευσης, για τη δυνατότητα μιας αμεσότερης επαφής με τα μέλη του, αλλά και της ανάγκης για την εκπομπή ενός μηνύματος ενότητας και συσπείρωσης του κλάδου. Η επιτυχία της περυσινής 1ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΞΕΕ οδήγησε στη διοργάνωση της φετινής 2ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, στα πλαίσια της 8ης έκθεσης HORECA.

“Η συνεχιζόμενη δυσμενέστατη οικονομική κατάσταση της χώρας και οι ακραίες, σε αρκετές περιπτώσεις, συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να αναπτύξουμε την επιχειρηματική μας δράση, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για τη συλλογική κλαδική μας παρέμβαση τόσο προς την κοινωνία όσο και προς την πολιτική ηγεσία της χώρας”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Τσακίρης.

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς,απολογισμός των δράσεων του ΞΕΕ, παρουσίαση των τάσεων και επιδόσεων των ελληνικών ξενοδοχείων για την χρονιά που ολοκληρώνεται, ενημέρωση των ξενοδόχων για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας, καθώς και αναφορά στις εξελίξεις και τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την περυσινή, 1η Γενική Συνέλευση των μελών του ΞΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024