Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗeathrow: Οι εργαζόμενοι αρνούνται την εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου

Ηeathrow: Οι εργαζόμενοι αρνούνται την εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου

Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των Βρετανικών Αερογραμμών και των συνδικάτων των εργαζομένων κυριάρχησε χάος στο αεροδρόμιο Ηeathrow του Λονδίνου. Οι εργαζόμενοι στην British Airways αρνούνται να δεχτούν την […]

Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των Βρετανικών Αερογραμμών και των συνδικάτων των εργαζομένων κυριάρχησε<...> χάος στο αεροδρόμιο Ηeathrow του Λονδίνου.

Οι εργαζόμενοι στην British Airways αρνούνται να δεχτούν την εγκατάσταση ενός νέου συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές εκατοντάδες πτήσεις το Σαββατοκύριακο. Η British Airways αποφάσισε να υποχρεώσει τους υπαλλήλους της στο αεροδρόμιο του Ηeathrow να χτυπούν κάρτα από χθες το μεσημέρι αλλά οι εργαζόμενοι εκφράζουν φόβους ότι με το νέο σύστημα ελέγχου, η ΒΑ επιδιώκει να στέλνει τους εργαζόμενους στα σπίτιά τους τις ώρες εκτός αιχμής, οι οποίοι θα πρέπει κατόπιν να καλύπτουν τις ώρες αυτές στις περιόδους αιχμής.

Τα συνδικάτα προειδοποίησαν ότι θα είναι ένα θερμό καλοκαίρι με μεγάλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες του Ηeathrow, αλλά η ΒΑ αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς. Στόχος της είναι `να εκσυγχρονιστεί για να επιβιώσει να περάσει από το απλό σύστημα ελέγχου των υπαλλήλων της στο ηλεκτρονικό σύστημα. Ήδη σε 2.000 εργαζόμενούς της εφαρμόζεται το ηλεκτρονικό τσεκάρισμα`, ανέφερε της εταιρίας. Οι υπάλληλοι εδάφους της ΒΑ που απασχολούνται στο Ηeathrow εγκατέλειψαν τις θέσεις τους ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μέτρο της εταιρίας. Ήταν ένα από τα πιο επιβαρημένα Σαββατοκύριακα της χρονιάς, καθώς τουλάχιστον 80.000 επιβάτες είδαν ξαφνικά τις πτήσεις τους να ακυρώνονται, μεταξύ των οποίων και πολλοί Έλληνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024