Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο αεροδρόμιο Μακεδονία απέκλεισαν προσωρινά οι αγρότες
Διακοπή κάθε οδικής πρόσβασης προς και από το αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο Μακεδονία απέκλεισαν προσωρινά οι αγρότες

Από παρακαμπτήριους δρόμους πέρασε τα μπλόκα, που είχαν στήσει οι αγρότες στην περιοχή του αεροδρομίου “Μακεδονία η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή, η οποία εγκαινίασε χθες την έκθεση “Agrotica”. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αγρότες έκλεισαν με τρακτέρ τον κεντρικό…

Από παρακαμπτήριους δρόμους πέρασε τα μπλόκα, που είχαν στήσει οι αγρότες στην περιοχή του αεροδρομίου “Μακεδονία η υπουργός<...> Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή, η οποία εγκαινίασε χθες την έκθεση “Agrotica”. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, αγρότες έκλεισαν με τρακτέρ τον κεντρικό οδικό άξονα, που συνδέει τη Θεσσαλονίκη από και προς τον αερολιμένα, και όπως είπε ο εκπρόσωπός τους, Γιάννης Βογιατζής, πρόθεσή τους ήταν να συναντήσουν την υπουργό, να συζητήσουν μαζί της και να της επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αγρότες απέκλεισαν τον κάθετο δρόμο, που συνδέει τον αερολιμένα με το πολεοδομικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν επιβάτες αεροπορικών πτήσεων και εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο. Για τη λύση του προβλήματος, υπάλληλοι του αεροδρομίου παρελάμβαναν με λεωφορεία τους επιβάτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν, και τους μετέφεραν από το αγροτικό μπλόκο μέχρι το αεροδρόμιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024