Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόταση απόδρασης στο Γκέτεμποργκ με τη SAS
Καθημερινές πτήσεις από Αθήνα μέσω Κοπεγχάγης ή μέσω Στοκχόλμης

Πρόταση απόδρασης στο Γκέτεμποργκ με τη SAS

Η αεροπορική εταιρεία της Σκανδιναβίας, SAS, Scandinavian Airlines, προτείνει για φέτος το καλοκαίρι μια απόδραση στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Γκέτεμποργκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Ο καιρός στο […]

Η αεροπορική εταιρεία της Σκανδιναβίας, SAS, Scandinavian Airlines, προτείνει για φέτος το καλοκαίρι μια απόδραση<...> στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Γκέτεμποργκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Ο καιρός στο Γκέτεμποργκ αυτή την εποχή είναι ο πιο κατάλληλος. Υπενθυμίζεται ότι ο ήλιος δύει μετά τις 10 το βράδυ δίνοντας έτσι τη δυνατότητα πάρα πολλές ώρες για βόλτες και περιήγηση. Στο Γκέτεμποργκ πετά καθημερινά η SAS (Σκανδιναβικές Αερογραμμές) από τη Αθήνα μέσω Κοπεγχάγης ή μέσω Στοκχόλμης. Η πόλη Γκέτεμποργκ είναι μόλις 35 λεπτά πτήσης από την Κοπεγχάγη, με πολύ βολική άμεση ανταπόκριση.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Goteborg pass (και με online αγορά) και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της πόλης -μεταξύ άλλων, το Aeroseum, το αεροπορικό μουσείο όπου υπάρχουν διάφορα ήδη αεροπλάνων και μάλιστα και ένας μεγάλος υπόγειος χώρο συντήρησης αεροπλάνων, το πάρκο ψυχαγωγίας Liseberg όπου υπάρχει το μεγαλύτερο ξύλινο τρενάκι της Ευρώπης, Balder, το οποίο μάλιστα έχει πολλές φορές κερδίσει τον τίτλο “World/s best wodden roller coaster”.

Μια βόλτα στο Universeum είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, εξερευνώντας τον Ωκεανό, τα τροπικά δάση, και το διάστημα, παίζοντας μάλιστα με τους νόμους της Φυσικής. Τέλος, άξιο επίσκεψης είναι το πλωτό μουσείο πολεμικών σκαφών, το Maritiman, όπου υπάρχει ένας στόλος από 19 μουσεία-πολεμικά καράβια που είναι επισκέψιμα. Μεταξύ των διαφόρων ειδών πολεμικών πλοίων υπάρχει και ένα υποβρύχιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024