Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε έλλειμμα προσωπικού η μετεγκατάσταση του ΤΑΞΥ

Με έλλειμμα προσωπικού η μετεγκατάσταση του ΤΑΞΥ

Στην τελευταία φάση βρίσκεται η διαδικασία μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Ταμείου Ασφαλίσεως Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Τ.Α.Ξ.Υ.). Έτσι, από την 1/1/2001, θα στεγαστούν στο ανακαινισμένο ιδιόκτητο κτίριο “Ακάδημος”. Η Διοίκηση του Ταμείου υποστηρίζει […]

Στην τελευταία φάση βρίσκεται η διαδικασία μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Ταμείου Ασφαλίσεως Ξενοδοχοϋπαλλήλων (Τ.Α.Ξ.Υ.)<...>. Έτσι, από την 1/1/2001, θα στεγαστούν στο ανακαινισμένο ιδιόκτητο κτίριο "Ακάδημος".

Η Διοίκηση του Ταμείου υποστηρίζει ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα βοηθήσουν σημαντικά στην βελτίωση της λειτουργίας του Οργανισμού και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν αρκετά προβλήματα στέγασης σε πολλά περιφερειακά υποκαταστήματα και οι προσπάθειες που έχουν γίνει για την ανεύρεση κατάλληλων χώρων δεν έχουν καρποφορήσει.

Τα προβλήματα της λειτουργίας των περιφερειακών μονάδων δεν περιορίζονται μόνο στο στεγαστικό. Έντονες είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό, ιδιαίτερα στα παραρτήματα της Ρόδου, Κω και Κέρκυρας.

Οι προσωρινές αποσπάσεις προσωπικού που έγιναν το τελευταίο διάστημα, δεν μπορούν, όπως υποστηρίζουν παράγοντες του Ταμείου, να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα για το οποίο θα απαιτηθούν νέες προσλήψεις προσωπικού.

Προσλήψεις, όμως, απαιτούνται και για την στελέχωση των νέων παραρτημάτων που θα πρέπει να δημιουργηθούν σε περιοχές όπως τις Κυκλάδες, την Ζάκυνθο, την Αλεξανδρούπολη κ.λπ., όπου το Ταμείο επεκτείνεται.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024