Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Κύπρος βγαίνει από τα προγράμματα του Cadogan

Η Κύπρος βγαίνει από τα προγράμματα του Cadogan

Σε αντικατάσταση των προγραμμάτων του για την Κύπρο προχωράει ο tour operator Cadogan στο τέλος του χρόνου εξ αιτίας της χαμηλής ζήτησης και του υψηλού λειτουργικού κόστους. Σε αντικατάσταση της […]

Σε αντικατάσταση των προγραμμάτων του για την Κύπρο προχωράει ο tour operator Cadogan<.> στο τέλος του χρόνου εξ αιτίας της χαμηλής ζήτησης και του υψηλού λειτουργικού κόστους.
Σε αντικατάσταση της Κύπρου προγραμματίζει να παρουσιάσει τα Κανάρια Νησιά για το χειμώνα της περιόδου 1999-2000 μαζί με το Μαρόκο που είναι και ο κύριος χειμερινός προορισμός του για ηλιόλουστες διακοπές (winter-sun).
Σύμφωνα με τον Gary David, διευθύνοντα σύμβουλο του Cadogan, υπήρχε δυσκολία να συγκριθεί το δικό τους προϊόν με τακτικές πτήσεις έναντι των εταιριών που χρησιμοποιούν ναυλωμένες πτήσεις, ενώ πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπήρχε η στενή συνεργασία που θα έπρεπε με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για την προώθηση των προγραμμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024