Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέοι προορισμοί για την Turkish Airlines
Η THY συνδέει πλέον απευθείας την Κωνσταντινούπολη με τη Νάπολη και τη Βασόρα

Νέοι προορισμοί για την Turkish Airlines

Διπλά εγκαίνια για την Turkish Airlines σε Ευρώπη και Ασία. Η THY συνδέει πλέον απευθείας την Κωνσταντινούπολη με τη Νάπολη (Ιταλία) και τη Βασόρα (Ιράκ).

Η Νάπολη, η έκτη ιταλική πόλη στην οποία πετά η Turkish Airlines, είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία που διαθέτει, την τέχνη, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική ενώ η μουσική και η γαστρονομία δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα επισκέπτη. Το ιστορικό κέντρο της πόλης της Νάπολης, είναι το μεγαλύτερο σε έκταση στην Ευρώπη και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της THY η σύνδεση θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα (Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο), ενώ η συχνότητα θα αυξηθεί τον Αύγουστο, όπου από τρεις πτήσεις θα γίνονται πέντε εβδομαδιαίως.

Εγκαίνια όμως έγιναν και στη Βασόρα, τον τρίτο προορισμό στο Ιράκ μετά τη Βαγδάτη και την Αρμπίλ. Η πόλη που έχει χαρακτηριστεί και «σπίτι του Σεβάχ του θαλασσινού» θα υποδέχεται πλέον τα αεροπλάνα της Turkish Airlines δύο φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 5 Ιουλίου οι πτήσεις θα γίνουν τρεις (Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο).

Για όσους θελήσουν να προγραμματίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους δύο προορισμούς έως τις 31 Αυγούστου η THY προσφέρει τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν με μειωμένη τιμή.

Άνοιγμα στις αραβικές χώρες

Η THY κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στις αραβικές χώρες, μετά από αίτηση που είχε υποβάλει για να ενταχθεί στον Οργανισμό Αραβικών Αεροπορικών Εταιρειών (AACO). Η Εκτελεστική Επιτροπή του AACO ενέκρινε αυτή την αίτηση και πλέον η Turkish Airlines έχει τον τίτλο της Συνεργάτιδας Εταιρίας Αερομεταφορών.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία η THY και οι Αραβικές αεροπορικές εταιρίες – μέλη του AACO – θα έχουν νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία συνεργειών μέσω των κοινών έργων που ο Οργανισμός εγκαινίασε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, καθώς και την πρόσβαση στις εκδηλώσεις και τις εκδόσεις του.

Πιο συγκεκριμένα η Turkish Airlines, σκοπεύει να αναπτύξει διμερείς σχέσεις με μια σειρά καθιερωμένων εταίρων του AACO, ο οποίος περιλαμβάνει μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον κλάδο των αερομεταφορών. Η Turkish Airlines διαθέτει ήδη πτήσεις κοινού κώδικα με τους εταίρους του AACO, όπως οι: EgyptAir, Etihad Airways, Royal Air Maroc και Syrian Arab Airlines.

Ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil, δήλωσε γι’ αυτή τη συνεργασία: «ο AACO είναι ένας σημαντικός οργανισμός για εμάς, προκειμένου να ενταχθούμε στην εν λόγω συνεργασία. Μέσα από αυτή τόσο εμείς όσο και οι άλλες αεροπορικές εταιρίες μέλη θα έχουμε μεγάλες ευκαιρίες και θα επωφεληθούμε».

Ο γενικός γραμματέας του AACO, κ. Abdul Wahab Teffaha, δήλωσε: “H Turkish Airlines αποτελεί ήδη μεγάλο εταίρο για τις αραβικές αεροπορικές εταιρίες και τώρα θα αποτελέσει συνεργάτιδα εταιρία και του AACO. Ο AACO είναι περήφανος που η Turkish Airlines έχει επιλέξει να είναι μια συνεργάτιδα αεροπορική εταιρεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024