Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways βραβεύει τους συνεργάτες της
Η Εtihad βράβευσε τους συνεργάτες που έχουν συμβάλλει στην πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα

Η Etihad Airways βραβεύει τους συνεργάτες της

Η Etihad Airways έδωσε 15 βραβεία σε 14 ταξιδιωτικά πρακτορεία, σε εκδήλωση προς τιμήν των συνεργατών της.

Η Etihad Airways, ο διεθνής αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν των συνεργατών της, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο “Ναργιλέ”.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, διευθυντής της Εtihad Airways στην Ελλάδα, και η ομάδα του βράβευσαν όλους τους συνεργάτες που έχουν συμβάλλει στην πορεία της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας των γραφείων της στην Ελλάδα.

Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτήν την εκδήλωση να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για τη συνεχή υποστήριξη που δεχόμαστε από τους συνεργάτες μας. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα μιας εξαιρετικής συνεργασίας”.

Συνολικά δόθηκαν 15 βραβεία σε 14 ταξιδιωτικά πρακτορεία. Ξεχωριστά τιμήθηκε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προς αναγνώριση της πολύτιμης συνεχούς στήριξης στην Etihad Airways ενώ επιδόθηκε Τιμητική Διάκριση εις μνήμην του Παναγιώτη Ζερζιβίλη για την προσφορά του στον τουριστικό κλάδο. Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που βραβεύτηκαν είναι: Aktina Travel, Heraklio Travel, Argo Travel, Marine Tours, Kyvernitis Travel, Griffin Travel, Aspida Travel, Amphitrion Holidays, Mideast Travel, Travel Plan, Australian Travel, E-Travel, Airtickets.gr, TWI.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024