Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI 'ανεβάζει' τη χωρητικότητά της στα βρετανικά αεροδρόμια, νέες πτήσεις προς Ελλάδα
TOs

Η TUI 'ανεβάζει' τη χωρητικότητά της στα βρετανικά αεροδρόμια, νέες πτήσεις προς Ελλάδα

Επιπλέον 440.000 θέσεις από το αεροδρόμιο του Manchester για το καλοκαίρι του 2020. Από το αεροδρόμιο Doncaster Sheffield άλλες 136.000 θέσεις, με πτήσεις προς Ζάκυνθο και Ηράκλειο. Επιπλέον 266.000 θέσεις από το αεροδρόμιο του Bristol, με πτήσεις προς Σκιάθο και Λάρνακα. Από το αεροδρόμιο του Birmingham επιπλέον 194.000 θέσεις, με πτήσεις και προς Ρόδο.

Η TUI ανακοίνωσε ότι θα “τονώσει” την περιφερειακή της χωρητικότητα για το επόμενο καλοκαίρι, ύστερα από την κατάρρευση της Thomas Cook -κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα με την ανάπτυξή της σε 13 βρετανικά αεροδρόμια. Η μεγαλύτερη ανάπτυξη θα γίνει στα Midlands, τη βόρεια Βρετανία και τα δυτικά της χώρας. Τα αεροδρόμια του Ην. Βασιλείου, στα οποία η TUI αυξάνει τη χωρητικότητά της είναι τα: Belfast, Birmingham, Bournemouth, Bristol, Cardiff, Doncaster, Edinburgh, East Midlands, Glasgow, Manchester, Newcastle, Norwich και London Stanstead.

Τα αεροδρόμια Bristol, Birmingham, Doncaster Sheffield και Manchester θα είναι αυτά που θα επωφεληθούν περισσότερο, από την αύξηση κατά 2 εκατ. αεροπορικές θέσεις της TUI το επόμενο καλοκαίρι.

Σχεδόν το 1/4 της επιπλέον αυτής χωρητικότητας θα δρομολογηθεί στο αεροδρόμιο του Manchester, από όπου η TUI θα προσφέρει άλλες 440.000 θέσεις για το καλοκαίρι του 2020. Ο Τ.Ο. θα προσφέρει 20 έξτρα πτητικές μέρες από το Manchester προς συνολικά 16 προορισμούς, όπως το Orlando (ΗΠΑ), η Punta Cana (Δομινικανή Δημοκρατία) το Lanzarote (Ισπανία) και η Σμύρνη στην Τουρκία.

Επίσης, πρόσθεσε άλλες 136.000 αεροπορικές θέσεις από το Doncaster Sheffield σε μία κίνηση να τονωθεί το αεροδρόμιο του Yorkshire, με νέες πτήσεις προς Fuerteventura (Κανάρια Νησιά) και Ηράκλειο και την προσθήκη αναχωρήσεων πακέτων 10 και 11 διανυκτερεύσεων προς Λάρνακα, Ibiza και Reus (Ισπανία). Από το αεροδρόμιο Doncaster Sheffield θα ξεκινήσουν ακόμη πτήσεις προς Antalya (Τουρκία), Palma (Κανάρια Νησιά) και Ζάκυνθο.

Δρομολόγια προς νέους προορισμούς, όπως η Σμύρνη, η Girona και η Almeria στην Ισπανία θα ξεκινήσουν από το Bristol Airport, προσθέτοντας πτητικές μέρες σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως οι Antalya και Dalaman (Τουρκία), Palma και Tenerife (Κανάρια Νησιά) και Λάρνακα. Επιπλέον, αναχωρήσεις με πακέτα 10 και 11 διανυκτερεύσεων προς Orlando (ΗΠΑ), Bodrum (Τουρκία) και Σκιάθο. Συνολικά, η TUI θα προσφέρει επιπλέον 266.000 θέσεις από το Bristol το καλοκαίρι του 2020.

Από το Birmingham, η TUI θα προσφέρει επιπλέον 194.000 θέσεις, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων προς Almeria (Ισπανία) και Split (Κροατία) για πρώτη φορά. Συνολικά, η TUI προσέθεσε 16 πτητικές μέρες σε 11 προορισμούς από το Birmingham, μεταξύ των οποίων οι Antalya (Τουρκία), Tenerife (Κανάρια Νησιά) και Ρόδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024