Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚέρδος 10.000 μίλια με το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates
Αεροπορικές εταιρείες

Κέρδος 10.000 μίλια με το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates

Το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates ανταμείβει μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα εγγραφούν μέχρι 20 Αυγούστου 2013.

Η Emirates προσφέρει σε μικρές ή μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κερδίσουν 10,000 μίλια για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20 Αυγούστου 2013. Το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates, είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ανταμοιβής, ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Με το πρόγραμμα Business Rewards της Emirates, όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν κερδίζουν μίλια,  κάθε φορά που πραγματοποιούνται ταξίδια, σε αναλογία 1 μίλι για κάθε 1 δολάριο ΗΠΑ που ξοδεύεται. Στη συνέχεια, τα μίλια μπορούν να εξαργυρωθούν σε πτήσεις και αναβαθμίσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά. Εκτός από την απόκτηση μιλίων για το πρόγραμμα Business Rewards, τα μέλη θα συνεχίσουν να κερδίζουν ξεχωριστά μίλια από το πρόγραμμα τακτικών επιβατών, Emirates Skywards και να απολαύσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Για να κερδίσουν τα 10,000 μίλια του προγράμματος Business Rewards οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις χρειάζεται απλώς να εγγραφούν στο πρόγραμμα μέχρι τις 20 Αυγούστου 2013. Τα μίλια θα πιστωθούν στο λογαριασμό του μέλους αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη πτήση, με δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί πριν την 31η Δεκεμβρίου 2013.

Τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος Business Rewards της Emirates περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Απόκτηση μιλίων Business Rewards και Skywards σε κάθε πτήση
  • Ανταγωνιστικές τιμές ναύλων
  • Εξαργύρωση μιλίων για πτήσεις και αναβαθμίσεις θέσεων
  • Αποκλειστικές ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για εξαργύρωση στους συνεργάτες του προγράμματος Business Rewards
  • Εύχρηστα on line εργαλεία για τη διαχείριση ατομικών χαρτοφυλακίων, ενεργοποίηση συνδρομών, δρομολόγια ταξιδιών και υποβολή εκθέσεων
  • 24ωρη πρόσβαση και εύκολη διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης

“Στην Emirates προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους να ανταμείβουμε τους συνεργάτες  μας και να τους προσφέρουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Γνωρίζουμε ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των σύγχρονων και ανθεκτικών οικονομιών και μέσω αυτού του προγράμματος, η Emirates συνδέει τις επιχειρήσεις με το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων της -το οποίο περιλαμβάνει τις αναδυόμενες αγορές της Άπω Ανατολής, Αφρικής, Μέσης Ανατολής και την Αυστραλασία– με στόχο την εξαγωγή των γνώσεων και υπηρεσιών τους, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα και την αύξηση της απασχόλησης”, δήλωσε ο Mohammad Sarhan, Διευθυντής της Emirates, Ελλάδα και Αλβανία.

“Προσβλέπουμε στη συμμετοχή όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα στο πρόγραμμα Business Rewards της Emirates, η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν, ούτως ώστε να καρπωθούν τα μοναδικά αυτά προνόμια”, πρόσθεσε ο κ. Sarhan.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2008, η Emirates έχει βοηθήσει πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να κερδίσουν και να πραγματοποιήσουν προνομιακές κρατήσεις πτήσεων γρήγορα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο σύστημα επαγγελματικών ταξιδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024