Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέοι προορισμοί και επανέναρξη πτήσεων εσωτερικού για την Ellinair
Αεροπορικές εταιρείες

Νέοι προορισμοί και επανέναρξη πτήσεων εσωτερικού για την Ellinair

Επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα. Επίσης, η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και με τη Θεσσαλονίκη.

Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, ανακοινώνει την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα από την Παρασκευή 17 Ιουνίου με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319 κάθε Παρασκευή και Κυριακή.
 
Επιπλέον, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair ενισχύεται το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο (με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα), το οποίο πλέον από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή).

Επίσης, η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και με τη Θεσσαλονίκη, αφού επανεντάσσονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σαντορίνη, με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή) και Αθήνα – Σαντορίνη 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή). Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 737 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Εξάλλου, από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο πρόγραμμα των δρομολογίων θα περιλαμβάνεται και η πτήση Θεσσαλονίκη – Ρόδος με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319.

Τέλος, η Ellinair ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο, Θεσσαλονίκη – Κύθηρα με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Τις πτήσεις θα πραγματοποιεί αεροσκάφος Avro RJ85 κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις πτήσεις της Ellinair, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με αποσκευή βάρους έως και 20 κιλών, χωρίς χρέωση, καθώς και χειραποσκευή 5-8 κιλών, ανάλογα με τον τύπο αεροσκάφους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024