Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsO Roy Kinnear διορίζεται ως διευθύνων σύμβουλος της Air Seychelles

O Roy Kinnear διορίζεται ως διευθύνων σύμβουλος της Air Seychelles

Η Air Seychelles ανακοίνωσε το διορισμό του Roy Kinnear ως τον νέο διευθύνοντα σύμβουλό της, με ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2015. Ο Roy Kinnear εντάσσεται στην Air Seychelles […]

Η Air Seychelles ανακοίνωσε το διορισμό του Roy Kinnear ως τον νέο διευθύνοντα σύμβουλό της, με ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2015. Ο Roy Kinnear εντάσσεται στην Air Seychelles από τον στρατηγικό της εταίρο, Etihad Airways, όπου κατείχε τη θέση του Senior Vice President – Revenue Management & Planning και ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των εσόδων της εταιρείας, τον έλεγχο της απογραφής, την τιμολόγηση, και την πρόβλεψη εσόδων. Αντικαθιστά τον Manoj Papa. Την πρόσληψη ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Air Seychelles, υπό την προεδρία του Joel Morgan, υπουργού Εξωτερικών και Μεταφορών. Κατά τη διάρκεια των τριών δεκαετιών της θητείας του στην αεροπορική βιομηχανία, ο κ. Kinnear φημίζεται για την παροχή άριστων πρακτικών σε όλη την εμπορική και οικονομική λειτουργία της επιχείρησης αλλά και την αύξηση τόσο των εσόδων όσο και των κερδών. Έχοντας ένα πτυχίο στα Οικονομικά και τη Στατιστική, ο Roy Kinnear ξεκίνησε την καριέρα του στην βρετανική αεροπορική εταιρεία, bmi, διατελώντας γενικός διευθυντής Βελτιστοποίησης Εσόδων, πριν μετακομίσει στο Μπαχρέιν για να γίνει Επικεφαλής του Δικτύου Διαχείρισης Εσόδων στην Gulf Air μεταξύ 2002-2006. Το 2006 ο κ. Kinnear μετακόμισε στο Αμπού Ντάμπι, όπου ορίστηκε αντιπρόεδρος Διαχείρισης Εσόδων στην Etihad Airways, μέχρι το 2010, πριν διοριστεί Senior Vice President Cargo το 2010. Το 2011 ο κ. Kinnear διορίστηκε στο ρόλο του Senior Vice President – Revenue Management and Planning. Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Amadeus Gulf και της Armaguard LLC, δύο κοινοπραξιών της Etihad Airways.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024