Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Hilton αποκαλύπτει νέο brand διαμονής μακράς διάρκειας
Ξενοδοχεία

Η Hilton αποκαλύπτει νέο brand διαμονής μακράς διάρκειας

LivSmart Studios by Hilton
LivSmart Studios by Hilton

Η νέα λύση παρατεταμένης διαμονής στοχεύει να παρέχει μια αξιόπιστη και σταθερή βάση για τη μακροχρόνια διαμονή.

Η Hilton ανακοίνωσε το LivSmart Studios by Hilton ως την επίσημη ονομασία της νέας επωνυμίας ξενοδοχείων παρατεταμένης διαμονής σε στιλ στούντιο διαμερισμάτων. Δημιουργημένα για τον επισκέπτη μακράς διαμονής που δε σταμάτησε ποτέ να ταξιδεύει, ακόμη και καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας, τα LivSmart Studios είχαν μεγάλη ανταπόκριση από ιδιοκτήτες και κατασκευαστές μέσα σε μόλις έξι μήνες. Αυτήν τη στιγμή η αλυσίδα διαθέτει περισσότερες από 350 προσφορές. Τα διαμερίσματα στο Kokomo της Ιντιάνα λειτούργησαν λιγότερο από πέντε μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση της νέας μάρκας, σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο υπό κατασκευή για το brand LivSmart Studios.

LivSmart-Studios-by-Hilton-Exterior-1

Το LivSmart Studios by Hilton είναι η νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Hilton, με 22 επωνυμίες παγκόσμιας κλάσης. Η νέα λύση παρατεταμένης διαμονής (στην ξενοδοχειακή κλίμακα lower midscale) στοχεύει να παρέχει μια αξιόπιστη και σταθερή βάση για τη μακροχρόνια διαμονή.

“Από την κατηγορία ‘luxury’ μέχρι την ‘premium economy’, η Hilton έχει μια πλούσια ιστορία στρατηγικής δημιουργίας εμπορικών σημάτων για κάθε επισκέπτη και κάθε ταξιδιωτική περίσταση”, δήλωσε ο Chris Silcock, πρόεδρος παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και εμπορικών υπηρεσιών της Hilton. “Στη Hilton συνεχίζουμε να καινοτομούμε με τις μάρκες μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του διαρκώς εξελισσόμενου ταξιδιώτη και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τον επισκέπτη μακράς διαμονής με τα LivSmart Studios”.

“Μετά από πολλή προσμονή, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η LivSmart Studios by Hilton είναι και επίσημα έτοιμη”, δήλωσε ο Isaac Lake, επικεφαλής της LivSmart Studios by Hilton. “Με μια ανθεκτική ταξιδιωτική αγορά εργατικού δυναμικού ύψους 300 δισ. δολ., το τμήμα παρατεταμένης διαμονής συνεχίζει να αυξάνεται. Ποτέ δεν ήταν τόσο έτοιμο όσο είναι τώρα για αυτή τη μάρκα και είμαστε κι εμείς ενθουσιασμένοι με τον αρχικό ενθουσιασμό που λάβαμε από τους ιδιοκτήτες“.

Τα ξενοδοχεία LivSmart Studios αντιμετωπίζουν ένα σαφές κενό στην αγορά στοχεύοντας ένα τμήμα των επισκεπτών που διαμένουν 20 ή περισσότερες διανυκτερεύσεις που δεν εξυπηρετούνται. Αυτή η σκόπιμη προσέγγιση τοποθετεί τα LivSmart Studios ως ανατρεπτική δύναμη στην αγορά παρατεταμένης διαμονής, καλύπτοντας τις ξεχωριστές ανάγκες των μακροχρόνιων επισκεπτών με βασικές ανέσεις για μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής. Οι ταξιδιώτες μακράς διαμονής μπορούν να περιμένουν τρία στοιχεία υπογραφής, όπως:

Τα LivSmart Studios στοχεύουν σε ένα κενό στην αγορά, αυτό των επισκεπτών που διαμένουν 20 ή περισσότερες διανυκτερεύσεις. Οι ταξιδιώτες μακράς διαμονής μπορούν να περιμένουν τρία βασικά στοιχεία από τη νέα αλυσίδα, όπως:

  • Ειδικό design: Οι επισκέπτες μακράς διαμονής θα τύχουν καλωσορίσματος από το φιλόξενο εξωτερικό, με ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και μια μοντέρνα παλέτα εμπνευσμένη από αγροικίες, με ελαφριές industrial “πινελές”. Τα ακίνητα θα διαθέτουν επίσης εξωτερικές αυλές εξοπλισμένες με ψησταριές, κοινόχρηστο τζάκι και άνετα καθίσματα, για να αισθάνεται κανείς πραγματικά σαν το σπίτι του.
  • Ευρύχωρα στούντιο σε στυλ διαμερίσματος: Η προσαρμόσιμη διάταξη των προσεγμένων σουιτών θα προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Κάθε δωμάτιο θα διαθέτει ευρύχωρα μπάνια, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, αποτελεσματικό σχεδιασμό ντουλάπας και κινητά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το χώρο ως χώρο εργασίας και ξεκούρασης. Ο χώρος της κουζίνας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός για τους ταξιδιώτες μεγάλης διάρκειας και θα περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο μεγάλου μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, εστίες μαγειρέματος με δύο εστίες και πολλά άλλα.
  • Μη συμβατική εμπερία λόμπι: Το υπερ-λειτουργικό λόμπι της αλυσίδας επιτρέπει οπτική επαφή, από τη ρεσεψιόν μέχρι τους χώρους γυμναστηρίου και των πλυντηρίων, καθώς και μια απλή αγορά προϊόντων λιανικής, δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες μεγάλης διάρκειας που θα θελήσουν ένα φλιτζάνι καφέ, να ξεκινήσουν την προπόνησή τους ή το πλύσιμο των ρούχων τους.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024