Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιακρίσεις και πιστοποιήσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels
Βραβείο Best Thomson Accommodation στο Louis King Jason Hotel Apartments

Διακρίσεις και πιστοποιήσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Διάκριση έλαβε για άλλη μία χρονιά η Louis Hotels κατά τη συμμετοχή της στη φετινή τουριστική έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκε το βραβείο “Best Thomson Accommodation” στο […]

Διάκριση έλαβε για άλλη μία χρονιά η Louis Hotels κατά τη συμμετοχή της στη φετινή τουριστική έκθεση World Travel Market<...>, στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκε το βραβείο “Best Thomson Accommodation” στο ξενοδοχείο Louis King Jason Hotel Apartments στην Πάφο, σε ειδική βραδιά που οργάνωσε η Thompson στο Landmark Hotel του Λονδίνου.

Σε συνέχεια επίσης των ετήσιων διακρίσεων από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τo ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά, έλαβε από την TUI Scandinavia το βραβείο “Tasteful Holiday Summer 2009”, στο πλαίσιο αναγνώρισης της εξαιρετικής εμπειρίας γεύσεων που παρέχει στους επισκέπτες του.

Παράλληλα, η Louis Hotels προχωρά στην εφαρμογή σύγχρονων προτύπων στη λειτουργία των ξενοδοχείων και στο πλαίσιο αυτό, έλαβε πολλαπλές πιστοποιήσεις για το Louis Nausicaa Beach και το Louis Althea Beach. Ειδικότερα, τα παραπάνω ξενοδοχεία αξιολογήθηκαν και στη συνέχεια έλαβαν πιστοποίηση για πέντε Συστήματα, Διαχείρισης της Ποιότητας EN ISO 9001, Διαχείρισης της Υγιεινής & Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) EN ISO 22000, Διαχείρισης της Ασφάλειας & Υγείας OHSAS 18001, της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΕΝ ISO14001 και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού EMAS (Environmental Management Audit System).

Ο κ. Ιάσων Περδίος, διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε: “Αποτελεί πάγια απόφαση και δέσμευση της εταιρείας, ο συνεχής εκσυγχρονισμός, ανανέωση και εφαρμογή σύγχρονων προδιαγραφών ασφαλείας, υγιεινής και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που μας αναγνωρίζουν και τιμούν διεθνείς τουριστικοί φορείς, τόσο για την ποιότητα όσο και για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας των επισκεπτών μας, γεγονός που ανταποκρίνεται απόλυτα στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα του Ομίλου Louis εδώ και 74 χρόνια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024