Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕπιστροφή στην αστική ελληνική κουζίνα στο Tudor Hall του King George
Γαστρονομία

Επιστροφή στην αστική ελληνική κουζίνα στο Tudor Hall του King George

Η αστική ελληνική κουζίνα επανέρχεται δυναμικά για κάθε μεσημέρι στο εστιατόριο Tudor Hall, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George.

Μπιτόκ α λα ρους, μοσχαρίσια μάγουλα ‘Χουνκιάρ Μπεγιεντί’, κόκορας με χυλοπίτες γιουβέτσι…  γεύσεις που για κάποιους συμβολίζουν παλιές, οικογενειακές στιγμές και για άλλους θα αποτελέσουν μια γαστρονομική έκπληξη. Η αστική ελληνική κουζίνα επανέρχεται δυναμικά για κάθε μεσημέρι στο εστιατόριο Tudor Hall, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, με ένα ειδικό μενού “εξοπλισμένο” με τα πιο διάσημα και νόστιμα πιάτα του περίφημου κυριακάτικου τραπεζιού.

Σκοπός του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου είναι μέσα από τα πιάτα και τις μυρωδιές να αφυπνίσει συναισθήματα και εμπειρίες οικογενειακής θαλπωρής, αλλά και να μυήσει τη νέα γενιά στο ξεκίνημα ένος υπέροχου ταξιδιού παραδόσεων και γεύσεων. Οι συνταγές του με εμφανείς επιρροές από την Ανατολή, αλλά και τη Δύση πρωτοπορούν με σκοπό την έναρξη ενός νέου κύματος στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024