Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH World Travel Market London 2023 ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα συνεδρίων
Εκθέσεις

H World Travel Market London 2023 ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα συνεδρίων

Πλούσιο και διαφοροποιημένο θα είναι φέτος το συνεδριακό κομμάτι της World Travel Market.

Περισσότερες από 60 συνεδριακές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την WTM, World Travel Market, την πιο σημαντική ταξιδιωτική και τουριστική έκθεση στον κόσμο που πραγατοποιείται στο Λονδίνο, ενδυναμώνοντας την παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα και υπενθυμίζοντάς τους ότι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα ταξίδια.

Το πρόγραμμα των συνεδρίων θα περιλαμβάνει οκτώ νέες ενότητες σε τρία θέματα σε διάστημα τριών ημερών, που θα πραγματοποιηθούν στο ExCeL Λονδίνο, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2023.

Σε μια διαφοροποίηση από τα προηγούμενα χρόνια, τα θέματα του 2023 θα ονομαστούν Discover, Elevate και Innovate – ονόματα που φυσικά αντανακλούν του στόχου τους.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση το 2022 – που 9.102 επισκέπτες παρακολούθησαν τα συνέδρια της WTM London Conference – τα μεγέθη των σκηνών αυξήθηκαν και αντί για μια κύρια σκηνή, η WTM θα φιλοξενήσει τρεις εξίσου σημαντικές σκηνές σε όλη την εκδήλωση.

Οι οκτώ ενότητες του συνεδρίου θα έχουν τίτλους Sustainability, Technology, Geo-Economics, Emerging Markets, Consumer Trends, Marketing, Diversity & Inclusion (D&I) και Experience και έχουν στόχο να βοηθήσουν την παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα να πετύχει και να ευδοκιμήσει, ενημερώνοντας, διασκεδάζοντας και επηρεάζοντας τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις.

Και μια ακόμα καινοτομία, το Discover Stage θα διαθέτει μια νέα διάταξη που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη δικτύωση. Τα καθίσματα σε τραπέζι, αντί για παραδοσιακές καρέκλες τύπου συνεδρίων, θα προωθούν τη δικτύωση μεταξύ των συνεδριών λειτουργώντας ως “Παγοθραυστικά”, με αφηγητές και κοινωνικές συναναστροφές στα διαλείμματα.

Υπενθυμίζουμε ότι κορυφαίος συνεργάτης της έκθεσης θα είναι φέτος το Μαρόκο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024