Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςITA Airways: Νέα σύνδεση London City Airport – Milan Linate με το Airbus A220-100
Αεροπορικές εταιρείες

ITA Airways: Νέα σύνδεση London City Airport – Milan Linate με το Airbus A220-100

Εγκαίνια του περιπτέρου της ITA Airways στη φετινή WTM (στο κέντρο η Ιταλίδα υπουργός Τουρισμού, Daniela Santanchè).

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί στρατηγική αγορά για την ITA Airways, η οποία συνεχίζει να εγγυάται συνδέσεις με το London City, έναν αγαπημένο προορισμό για επιχειρηματικούς πελάτες που εργάζονται στη βρετανική μητρόπολη.

Η ITA Airways συμμετέχει στη φετινή World Travel Market που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου. Στην 44η έκδοσή της, η έκθεση φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο ExCel και αποτελεί την αφορμή για τον ιταλικό αερομεταφορέα να παρουσιάσει το εμπορικό του σήμα, το δίκτυό του και τα νέα της χειμερινής περιόδου σε βασικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας στην Ευρώπη και διεθνώς.

Η ITA Airways παρουσιάζει στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το Ιταλικό Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού, τουριστικούς οργανισμούς και ταξιδιωτικές εταιρείες από όλη την Ιταλία. Στο περίπτερο της ITA Airways, οι εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχεται επισκέπτες, τουριστικούς πράκτορες και εταιρείες διαχείρισης προορισμών.

ITA AIrways

Το κυριότερο νέο της αεροπορικής εταιρείας είναι η έναρξη απευθείας σύνδεσης από το αεροδρόμιο Milan Linate με το London City, με το νέο Airbus A220-100 και τρεις καθημερινές πτήσεις από τις 4 Ιανουαρίου 2024. Αυτό θα επιτρέψει στην ITA Airways να προσφέρει στους επιβάτες της συνολικά 48 πτήσεις μετ’επιστροφής την εβδομάδα από και προς τη βρετανική πρωτεύουσα.

Το A220-100, που πήρε το όνομά του από τη Fiona May, είναι το μικρότερο μεταξύ των εμπορικών αεροσκαφών της Airbus και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για συνδέσεις μικρών αποστάσεων χάρη στα πρότυπα απόδοσης και άνεσής του. Επιπλέον, το μικρό του μέγεθος το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για πτήσεις προς το London City, ένα αεροδρόμιο όπου οι συνθήκες λειτουργίας απαιτούν τη χρήση μικρότερων αεροσκαφών εξοπλισμένων με ειδικές τεχνολογίες.

Το πτητικό πρόγραμμα της ITA Airways για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνει έως και 90 πτήσεις μετ’επιστροφής την εβδομάδα μεταξύ του Λονδίνου και των δύο κόμβων της στην Ιταλία: Rome Fiumicino και Milan Linate. Εκτός από τις καθημερινές συνδέσεις από το Milan Linate, η εταιρεία προσφέρει καθημερινές συνδέσεις από το Rome Fiumicino προς το Heathrow του Λονδίνου.

Η ITA Airways συνεχίζει επίσης τη στρατηγική επέκτασης του δικτύου της: τη χειμερινή περίοδο, η εταιρεία θα πετά προς 52 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 12 διηπειρωτικών, 23 διεθνών και 17 εθνικών. Δύο νέες διηπειρωτικές διαδρομές, το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Μαλέ (Μαλδίβες), ενώνουν τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, την Ουάσιγκτον, το Σαν Φρανσίσκο, το Σάο Πάολο, το Μπουένος Άιρες, το Τόκιο και το Νέο Δελχί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024