Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΔιεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Εκπαίδευση στο ξενοδοχειακό πρόγραμμα “PROTEL PMS”
Εκπαίδευση

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Εκπαίδευση στο ξενοδοχειακό πρόγραμμα “PROTEL PMS”

hotel reception

Ανώτατο όριο συμμετεχόντων είναι τα 25 άτομα ανά κύκλο εκπαίδευσης.

To Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ανακοινώνει την έναρξη πιστοποιημένων σεμιναρίων στην πρακτική (hands-on) εκπαίδευση του ξενοδοχειακού προγράμματος Protel PMS. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την HIT Integrated Technologies ΑΕ, την εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά εδώ και 25 χρόνια την ελληνική ξενοδοχειακή αγορά με το λογισμικό διαχείρισης μεμονωμένων ξενοδοχειακών μονάδων και αλυσίδων Protel PMS, που είναι εγκατεστημένο σε 14.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 90 χώρες στον κόσμο.

Τo πρόγραμμα “Εκπαίδευση στο Ξενοδοχειακό Πρόγραμμα PROTEL PMS: Hands on Experience” περιλαμβάνει 45 ώρες σύγχρονης εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης, κατανεμημένο σε περίπου 12 μέρες μαθήματων, και απευθύνεται σε

  • αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ τουριστικής κατεύθυνσης
  • αποφοίτους Λυκείου με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε Τμήμα Υποδοχής ξενοδοχείου τουλάχιστον 4 μηνών που εργάζονται ή θέλουν να απασχοληθούν σε διοικητική θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Επιστημονικά Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κα Κορίνα Κατσαλιάκη, αναπλ. καθηγήτρια του Τμήματος Ανθρωπιστικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ, με ειδίκευση τη Διοίκηση Λειτουργιών στις Υπηρεσίες και διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Msc in Hospitality and Tourism Management”. Όλοι/ες οι διδάσκοντες/σες είναι στελέχη της HIT AE και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του Μητρώου Εκπαιδευτών του ΔΙΠΑΕ με πολυετή πείρα στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Protel

Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εργάζονται με άνεση στο Τμήμα Υποδοχής και στο ευρύτερο μηχανογραφημένο περιβάλλον μιας ξενοδοχειακής μονάδας και να διενεργούν διαμόρφωση του συστήματος, reporting, αναλυτική πρόβλεψη διαθεσιμότητας, αναφορά κατάστασης δωματίων, δημιουργία προφίλ πελατών, γκρουπ, εταιρειών, τουριστικών γραφείων, δημιουργία κράτησης μεμονωμένων πελατών και group, τροποποίηση κρατήσεων, λειτουργία Navigator, check in, check out, τιμολόγηση, δημιουργία τιμοκαταλόγων, addRoom Features, Διαχείριση συμβολαίων, Housekeeping, Maintenance, Sales, Banquet, κ.ά.

Ολόκληρη η διαδικασία της εκπαίδευσης, οι ασκήσεις, η τελική εξέταση γίνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας HIT ACADEMY Hotel, που αποτελεί ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον πλήρως λειτουργικής προσομοίωσης ξενοδοχειακής εγκατάστασης.  Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν ελέυθερη πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα από την έναρξη του προγράμματος και μέχρι 15 μέρες μετά τη λήξη του προγράμματος για εξάσκηση και εξοικίωση με την εφαρμογή, ενώ θα τούς προσφερθεί πλήρες εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος απονέμεται στους εκπαιδευόμενους Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης (Hands-On) Εκπαίδευσης στο πρόγραμμα PROTEL PMS που ισοδυναμεί με 3 ECTS και φέρει την υπογραφή και το κύρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, της HIT Integrated Technologies ΑΕ και της PROTEL Gmbh.

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα των υποψηφίων για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα είναι:
1) Καλή γνώση αγγλικών (τουλάχιστον Β2)
2) Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ τουριστικής κατεύθυνσης ή Απολυτήριο Λυκείου και αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε Τμήμα Yποδοχής ξενοδοχείου τουλάχιστον 4 μηνών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024