Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗμερίδα για τον Έξυπνο Τουρισμό στη Philoxenia 2023
Εκδηλώσεις

Ημερίδα για τον Έξυπνο Τουρισμό στη Philoxenia 2023

smart tourism

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχουν αναπτύξει κατά τα τελευταία έτη εκτεταμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ, που περιλαμβάνει επιστημονικές μελέτες, στοχευμένες πρωτογενείς έρευνες, εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2023, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με θέμα “Smart Tourism: Έξυπνες Καινοτομίες προς το 2030”. Την ημερίδα συνδιοργανώνει το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού “TourLab” του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το Bournemouth University, στην Αίθουσα Α’ του συνεδριακού κέντρου “Νικόλαος Γερμανός” με ώρα έναρξης 16:00.

Η παρούσα ημερίδα, σύμφωνα με τον διευθυντή του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού “TourLab” δρ. Ευάγγελο Χρήστου, καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στοχεύει στη μελέτη και παρουσίαση έξυπνων καινοτομιών αλλά και σύγχρονων προσεγγίσεων στο πλαίσιο του Smart Tourism, εστιάζοντας σε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές που υλοποιούνται στην πραγματικότητα.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Masterclass με θέμα “Έξυπνοι τουριστικοί προορισμοί και φιλοξενία – Τεχνολογική καινοτομία και ανταγωνιστικότητα» από τον δρ. Δημήτριο Μπούχαλη, καθηγητή και Director of the eTourism Lab του Bournemouth University Business School.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας “Smart Tourism: Έξυπνες Καινοτομίες προς το 2030” είναι το ακόλουθο:

Πρόγραμμα ημερίδας

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024