Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους ένα ιστορικό αρχοντικό στην Κέρκυρα
Φιλοξενία

Τα Aria Hotels εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους ένα ιστορικό αρχοντικό στην Κέρκυρα

  • Villa Posillipo

Η Villa Posillipo είναι διαθέσιμη για κρατήσεις για τους επισκέπτες που προγραμματίζουν τη διαμονή τους στην Κέρκυρα από το 2024.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στο Ιόνιο εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους τη Villa Posillipo. Το παραθαλάσσιο ιστορικό αρχοντικό, που χρονολογείται στα μέσα του 18ου αιώνα, βρίσκεται στη Σωτηριώτισσα Κοντόκαλι της Κέρκυρας και διατίθεται για κρατήσεις σε επισκέπτες που προγραμματίζουν τη διαμονή τους από το 2024 και έπειτα.

Η Villa Posillipo, που για τέσσερις συνεχείς σεζόν αποτελούσε το σπίτι της οικογένειας Durrells στη δημοφιλή σειρά του ITV “The Durrells”, βρίσκεται σε ένα καταπράσινο αγρόκτημα γεμάτο με αιωνόβιες κουκουναριές, πεύκα, ελαιώνες και πολλά οπωροφόρα δένδρα, με απέραντη θέα στη θάλασσα, την πόλη της Κερκύρας και τις ιστορικές νησίδες Βίδο και Λαζαρέτο. Η Villa Posillipo παρουσιάζει σημαντικό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, καθώς διατηρεί σε απόλυτη αρμονία τόσο ενετικά χαρακτηριστικά όσο και στοιχεία της γαλλικής και βρετανικής αρχιτεκτονικής, ενώ διαθέτει διακόσμηση υψηλής αισθητικής που συνδυάζει μπαρόκ με σύγχρονα στοιχεία. Το ιστορικό κερκυραϊκό  αρχοντικό, γνωστό και ως “Έπαυλις Παυσίλυπον”, διατηρεί άθικτα όλα τα χαρακτηριστικά της επτανησιακής αρχιτεκτονικής της Κέρκυρας, ενώ το εσωτερικό του είναι διακοσμημένο με όλα τα αυθεντικά έπιπλα εποχής και αντικείμενα τέχνης, όπως το λουτρό της Αυτοκράτειρας Σίσσυ της Αυστροουγγαρίας.

Οι επισκέπτες της Villa Posillipo μπορούν να απολαμβάνουν ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας είτε στην ευρύχωρη τραπεζαρία στο εσωτερικό της βίλλας είτε στη μαρμάρινη εξωτερική τραπεζαρία, το καθιστικό με το τζάκι, το ΒΒQ και την πισίνα που βρίσκονται στους κήπους. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα, αφού έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία, καθώς και στο γήπεδο τένις που βρίσκεται μέσα στο κτήμα του αρχοντικού.

Η βίλα αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής για οικογένειες και συντροφιές φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Αποτελείται συνολικά από πέντε υπνοδωμάτια, δύο στον πρώτο όροφο και τρία στον δεύτερο όροφο, τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο. Συγκεκριμένα, στον πρώτο όροφο βρίσκεται μία ευρύχωρη σουίτα με διπλό κρεβάτι, σαλόνι και θέα στη θάλασσα και τον κήπο, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και θέα στη θάλασσα. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, τα δύο εκ των οποίων έχουν θέα στη θάλασσα και το τρίτο στους καταπράσινους κήπους που περιβάλλουν την βίλα.

Τα Aria Hotels, διατηρώντας ήδη στο χαρτοφυλάκιό τους τρία καταλύματα στην Κεφαλονιά, συνεχίζουν να ενισχύουν και να εμπλουτίζουν την παρουσία τους στο Ιόνιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024